28dpt równo 4 tygodnie juz dostałam rozpiskę schodzenia z leków i umieram ze szczęścia! !!!Cudownie. [emoji173][emoji173][emoji173] Który masz dokładnie dpt?
reklama
Justin87
Fanka BB :)
Nie umieraj. Co mówił doktorek? [emoji4]28dpt równo 4 tygodnie juz dostałam rozpiskę schodzenia z leków i umieram ze szczęścia! !!!
gosia321
Gratulacje kochana piekny widokDwa piekne, bijące serduszka ... Kochane to zdjęcie to dowód, że warto walczyć!
Ja od transferu juz byłam na L4 i nie wracam do pracy. Za długo na to czekałam ale to bardzo indywidualna kwestia, ja będę delektować się każdą sekunda swoimi wymarzonymi TwinsamiDzien dobryDziewczynki mam pytanie czy wy po pozytywnych betach wracacie do pracy czy wolicie nie ryzykowac?Czy od transferu juz nie pracujecie?
kochanka328
gratulacje kochana28dpt równo 4 tygodnie juz dostałam rozpiskę schodzenia z leków i umieram ze szczęścia! !!!
Że wszystko jest ok i ze tu jego rola się kończy, że czeka na zdjęcia za 8 miesięcy i widzimy się za 3 lata po rodzeństwoNie umieraj. Co mówił doktorek? [emoji4]
Niusia21
Kurcze bo ja sie tak zastanawiam bo moja praca nie jest siedzaca niestety.Duzo na nogach i czasami latanie jak glupiaA musze juz cos postanowc zeby bosowa wiedziala na czym stoiJa od transferu juz byłam na L4 i nie wracam do pracy. Za długo na to czekałam ale to bardzo indywidualna kwestia, ja będę delektować się każdą sekunda swoimi wymarzonymi Twinsami
Ja wogole nie wierzę w takie teksty. mialam transfer na prolutex 1 x1 i luteina 3x1 i sie udalo a teraz już 29 tc leci i cały czas luteina. nic mi się nie działo z podrażnień i swedzen wiec ja nie narzekamWierzycie w to? Przeciez smola jest czarna [emoji16]
RedHotChiliPepper28
Dzien dobryDziewczynki mam pytanie czy wy po pozytywnych betach wracacie do pracy czy wolicie nie ryzykowac?Czy od transferu juz nie pracujecie?
To też zależy od charakteru pracy, ja w planach miałam pracować do 4-5 msc, a w 6 tygodniu zaczęłam krwawić i już wiedziałam, że nie będę ryzykować i idę na L4. Teraz wiem, że to była świetna decyzja, wolę odpoczywać w domu i cieszyć się tym okresem.
reklama
Niusia21
Tez chyba nie bede chciala ryzykowac.To też zależy od charakteru pracy, ja w planach miałam pracować do 4-5 msc, a w 6 tygodniu zaczęłam krwawić i już wiedziałam, że nie będę ryzykować i idę na L4. Teraz wiem, że to była świetna decyzja, wolę odpoczywać w domu i cieszyć się tym okresem.
Podziel się: