reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moje Panie - proszę o interpretację moich wynikow tarczycy - powiecie mi wiecej niz lekarz rodzinny , który zdawkowo odpowiedział " nie najgorsze" aaaa minusy zamieszkania w zabitej dechami dziurze - gdzie wiecej zacofania niż cywilizacji i boi sie czlowiek powiedzieć , ze szykuję sie do in vitro by Cię żywcem na stosie nie spalono :growl:
Zobacz załącznik 872884
Agniecha na moje oko z krakowa wsi niezabitej dechami ;)wyniki ok. Ładne tsh w sam raz na ciąże, badania ok ale powinno być jeszcze usg tarczycy:-) :):-) :)

reklama
Masakra z tymi deklaracjami wiary. Powinni miec uniemozliwione wykonywanie zawodu. Jak mu wiara nie pozwala leczyc zgodnie z aktualnym stanem wiedzy medycznej, to niech sie przebranzowia..
Dokladnie, nie mozna uzywac antykoncepcji a zarazem nie mozna wykonywac aborcji, co za absurd :D No najlepiej w ogole nie uprawiac seksu i tylko sie modlic i prosic o wybaczenie grzechow ;) Ja jestem wierzaca osoba ale te prawa Kosciola sa dla mnie absurdalne i wymyslone na potrzeby manipulacji ludem.

Witam.Potrzebuję Waszej fachowej porady.To moje pierwsze podejscie do iv wiec jestem trochę zagubiona.Mam od drugiego dnia cyklu brac gonal...i tu jest problem.Od trzech dni mialam plamienia i wczoraj przeszly one w cos pomiedzy nimi a normalna miesiaczka (znacznie mniej obfita).od rana juz tradycyjny wodospad. I pytanie czy lepiej zaczac zastrzyki dzis czy poczekac do jutra?Czy cos sie dzieje jesli zastrzyk bierze sie pierwszego dnia cyklu?
Pierwszy dzień to ten w którym krwawisz z opisu wynika że dziś więc od jutra gonal

Masakra z tymi deklaracjami wiary. Powinni miec uniemozliwione wykonywanie zawodu. Jak mu wiara nie pozwala leczyc zgodnie z aktualnym stanem wiedzy medycznej, to niech sie przebranzowia..
Chlopkers zgadzam się z Tobą w 100%,nikt nie zmuszał ich do specjalizacji ginekologicznej.Jak im wiara nie pozwala pracować,to niech zmienią pracę,w końcu wszystkich typów lekarzy brakuje w tym kraju.Dla mnie to zupelnie niewyobrażalne jak można tolerować takie zaslanianie się pseudo wiarą.Tylko w kato- Polsce to możliwe...Czekam z niecierpliwością kiedy te ciemne czasy się skończą.Kiedyś tego nie było...

Może poprawiać jakoś jajec, pomagać przy endomendzie itp.
a a propo tej homocysteiny to Ty bierzesz jakiś acarc lub heparynę? Bo te dwa co prawda nie leczą powodu wysokiej homocysteiny, ale ją powinny na "chama" obniżać ;)
Heparyne mam. I moj gin mowil ze mozemy ja zostawic na cala ciaze ze wzgledu na MTHFR. To mowisz ze wtedy mozna by odstawic te wszystkie moje magiczne metyle ktorymi zawalilam juz cala szafke w kuchni? [emoji4]
Kochane, mam prosbe, walcie mnie po glowie co jakis czas, zeby zachowac zdrowy rozsadek w tym.temacie [emoji9]

Wizyta jak to wizyta. Szybka. ;) ale ulżyło mi jak zobaczyłam pęcherzyki. [emoji4] tak jak Ty nie mogłam spać w nocy. Obudziłam się o 2 i się zaczęło kotłowanie myśli.
Justin super ze lekarz w koncu potwierdzil dwojeczke :) A na jakim poziomie myslisz ze jest u Cb teraz beta? Bo ja slyszalam ze z blizniakami to gorzej widac nawet gdy beta jest mega wysoka - w pojedynczej ciazy przy wysokiej becie juz jest ladny widok a przy takiej samej ale blizniaczej jest o polowe slabiej.
A co do rozkminiania w nocy to ja tez mam do tego talent, najczarniejsze mysli wlasnie w nocy przychodza, a juz za dnia te same mysli wydaja sie absurdalne :)

Dokladnie, nie mozna uzywac antykoncepcji a zarazem nie mozna wykonywac aborcji, co za absurd :D No najlepiej w ogole nie uprawiac seksu i tylko sie modlic i prosic o wybaczenie grzechow ;) Ja jestem wierzaca osoba ale te prawa Kosciola sa dla mnie absurdalne i wymyslone na potrzeby manipulacji ludem.
Podobno kazdy wytrysk poza narzadami rodnymi kobiety to grzech i marnowanie nasienia [emoji38]

reklama
Witam.Potrzebuję Waszej fachowej porady.To moje pierwsze podejscie do iv wiec jestem trochę zagubiona.Mam od drugiego dnia cyklu brac gonal...i tu jest problem.Od trzech dni mialam plamienia i wczoraj przeszly one w cos pomiedzy nimi a normalna miesiaczka (znacznie mniej obfita).od rana juz tradycyjny wodospad. I pytanie czy lepiej zaczac zastrzyki dzis czy poczekac do jutra?Czy cos sie dzieje jesli zastrzyk bierze sie pierwszego dnia cyklu?
Pierwszy dzien cyklu to dopiero gdy jest wodospad [emoji4] tak mowil moj gin

Do góry