reklama
Endometrioza wpływa na jakość komórek podobno, ale z tą chorobą to do końca nie wiadomo jak jest, nie znane są jej przyczyny i nie ma skutecznego sposobu na jej leczenie. Ja jeszcze do tego nie mam żadnych objawów typowych, tj. bolesnych @, bolesnych współżyć. Miałam tylko 3 lata temu torbiel endometrialną 7 cm.
Powodem słabej odpowiedzi na brdzo duże dawki w stymulacji jest moje AMH i fakt że mam tylko jeden jajnik pracujący. Czyli 5 pęcherzyków na jeden jajnik to nie był zły wynik. Czasem dziewczyny na dwóch jajnikach mają podobnie.
Powodem słabej odpowiedzi na brdzo duże dawki w stymulacji jest moje AMH i fakt że mam tylko jeden jajnik pracujący. Czyli 5 pęcherzyków na jeden jajnik to nie był zły wynik. Czasem dziewczyny na dwóch jajnikach mają podobnie.
Dzięki dziewczyny;-) Póki co walczę, zebrałam sie znowu do kupy i szykuje sie na styczeń, maks luty
Onlyone endometriozę bedziemy mieć do końca życia, ja tez miałam usunięte ognisko endometriozy- u mnie było to w postaci torbieli, teraz od dłuższego czasu mam spokój. Byłam cięta normalnie, nie laparoskopowo, zabieg troche spierniczony bo zniszczyli calkowicie lewy jajnik.
Onlyone endometriozę bedziemy mieć do końca życia, ja tez miałam usunięte ognisko endometriozy- u mnie było to w postaci torbieli, teraz od dłuższego czasu mam spokój. Byłam cięta normalnie, nie laparoskopowo, zabieg troche spierniczony bo zniszczyli calkowicie lewy jajnik.
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Fusun bardzo mi przykro:-(, tulę mocno.
Podziel się: