reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Napisali mi 4/5 tydzień - z ostatniej miesiączki.
Dziś jestem 17 dpt. Jakos teraz myślę, że to tak bardzo wcześnie i niepotrzebnie tu leżę. Poprzednią ciażę 6 tygodniową roniłam w domu i było bardziej komfortowo. Choć wtedy jak brałam zwolnienie w pracy to nikt zrozumienia nie wykazał. Bo niby co to za poronienie jak nie w szpitalu. A teraz widzę, że inaczej podchodzą - ohoho, szpital. Tylko ja mam jakiś taki niesmak, że powinnam być dzielna , a zupełnie się posypałam.
Ja 19dpt miałam krwawienie całkiem spore wg mnie. Ledwo po tym ochlonelam 23dpt znów to samo. Ale wtedy zobaczyłam serduszko i już się uspokoiłam. Dziś już 11tc,a ja ciągle się boję, że sytuacja się powtórzy.
Także wiem co przeżywasz. I trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.

Witam. Jestem po criotransferze 6 dniowej blastocysty. Dzisiaj mija 9 dzień od transferu. Od wczoraj mam brązowawe plamienia i lekkie bóle jakby na @ Biorę 4 tabletki progesteronu i 4 estriadolu. Boję się, że to okres się rozkręca. Czy jest jeszcze szansa na ciąże? W marcu miałam transfer ze świeżynki i nie udało się. Wtedy też odczuwałam bóle jak na okres. Nadzieja umiera ostatnia chociaż coraz mniej jej.

Wstyd sie przyznac ale ja dzis zapomnialam calkowicie ze moj ma imieniny [emoji45] zle sie czuje od wczoraj, nie spalam pol nocy, dzis tez taka nieprzytomna i kurde nie zauwazylan ze dzis 29.06 [emoji21]
Na pewno Ci wybaczy chwilową niedyspozycję❤️❤️❤️ ostatnio mój mąż jak i ja sama zapomniałam o swoich imieninach i mama się mnie zapytała o prezent i wtedy olśnienie. Mamy bardzo dużo na głowie i wszystko się martwimy i tak się to kończy:):):)

Witam. Jestem po criotransferze 6 dniowej blastocysty. Dzisiaj mija 9 dzień od transferu. Od wczoraj mam brązowawe plamienia i lekkie bóle jakby na @ Biorę 4 tabletki progesteronu i 4 estriadolu. Boję się, że to okres się rozkręca. Czy jest jeszcze szansa na ciąże? W marcu miałam transfer ze świeżynki i nie udało się. Wtedy też odczuwałam bóle jak na okres. Nadzieja umiera ostatnia chociaż coraz mniej jej.
W tym dniu możesz już spokojnie zrobić betę. Sikańca odradzam, bo ostatnio mamy tu historie takie, że to jednak bywają oszukańce. W jakiej formie progesteron bierzesz? Mierzyłaś poziom progesteronu po transferze? Jesteś na cyklu naturalnym czy sztucznym?

W tym dniu możesz już spokojnie zrobić betę. Sikańca odradzam, bo ostatnio mamy tu historie takie, że to jednak bywają oszukańce. W jakiej formie progesteron bierzesz? Mierzyłaś poziom progesteronu po transferze? Jesteś na cyklu naturalnym czy sztucznym?
Nie mierzyłam progesteronu. Jestem na naturalnym cyklu.

reklama
Do góry