reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny, przetrwałam noc bez bólu, bez krwawienia, z niewielkim brudzeniem. Beta i usg najwcześniej jutro. Teraz czuję, że trochę bez sensu tu jestem, ale gdyby nie to, pewnie pojechałabym w poniedziałek do pracy pokończyc swoje zlecenia (ale człowiek jest głupi...), a tak, jak któraś z Was napisała, wakacje na NFZ. No i będę obdzwaniać szefostwo, że mnie w przyszłym tygodniu nie uświadczą. Mam tylko nadzieję na wzrostowa betę i pęcherzyk... może jutro się uda. Trzymajcie się.
To Ty sie trzymaj!! Wszystko bedzie dobrze [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Hej dziewczyny, przetrwałam noc bez bólu, bez krwawienia, z niewielkim brudzeniem. Beta i usg najwcześniej jutro. Teraz czuję, że trochę bez sensu tu jestem, ale gdyby nie to, pewnie pojechałabym w poniedziałek do pracy pokończyc swoje zlecenia (ale człowiek jest głupi...), a tak, jak któraś z Was napisała, wakacje na NFZ. No i będę obdzwaniać szefostwo, że mnie w przyszłym tygodniu nie uświadczą. Mam tylko nadzieję na wzrostowa betę i pęcherzyk... może jutro się uda. Trzymajcie się.
Kochana tez trzymam kciuki za jutrzejsze badania, musi byc dobrze, tyle czytalam historii, ze dziewczyny mialy ktwotoki I ciaza byla super, czasami to moze byc jakis skrzep czy cos w tym rodzaju. A ile mialas transferowanych? Bo moja szefowa mi opowiadala, ze jak ona byla w ciazy tez dostala krwawienia, a okazalo sie, ze z ciaza wszystko ok I powiedzieli, ze mozliwe, ze byl blizniak, ktorego poronila po cichu, bo u niej w rodzinie duzo blizniaczych wiec cos takiego ze podobno Moze krwawienie wywolac. Dobrze, ze tam jestes przynajmniej Cie nie kusi zeby cos robic, wiadomo jak to w domu... trzymaj sie cbedzie dobrze! ❤️❤️ :)

Bardzo się cieszę, a który ty jesteś tydzień ciąży, czy dzień po transferze?

Kochana tez trzymam kciuki za jutrzejsze badania, musi byc dobrze, tyle czytalam historii, ze dziewczyny mialy ktwotoki I ciaza byla super, czasami to moze byc jakis skrzep czy cos w tym rodzaju. A ile mialas transferowanych? Bo moja szefowa mi opowiadala, ze jak ona byla w ciazy tez dostala krwawienia, a okazalo sie, ze z ciaza wszystko ok I powiedzieli, ze mozliwe, ze byl blizniak, ktorego poronila po cichu, bo u niej w rodzinie duzo blizniaczych wiec cos takiego ze podobno Moze krwawienie wywolac. Dobrze, ze tam jestes przynajmniej Cie nie kusi zeby cos robic, wiadomo jak to w domu... trzymaj sie cbedzie dobrze! ❤️❤️ :)
Dzięki. Miałam transferowany jeden zarodek.
Czekam do jutrzejszej bety. W głowie strasznie dużo mysli i emocji, muszę to sobie jakoś poukładać.

reklama
Bardzo się cieszę, a który ty jesteś tydzień ciąży, czy dzień po transferze?
Napisali mi 4/5 tydzień - z ostatniej miesiączki.
Dziś jestem 17 dpt. Jakos teraz myślę, że to tak bardzo wcześnie i niepotrzebnie tu leżę. Poprzednią ciażę 6 tygodniową roniłam w domu i było bardziej komfortowo. Choć wtedy jak brałam zwolnienie w pracy to nikt zrozumienia nie wykazał. Bo niby co to za poronienie jak nie w szpitalu. A teraz widzę, że inaczej podchodzą - ohoho, szpital. Tylko ja mam jakiś taki niesmak, że powinnam być dzielna , a zupełnie się posypałam.

Do góry