reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A nie obawiasz sie olejow pochodzenia rybiego? Bardziej bezpieczne sa DHA z alg [emoji5]
Eee tam nieee olej rybny zdrowy jest!:D
Polecalo mi go dwoch ginow!wiec ufam :)
jeszcze mam zamiar doladować tranem z ryb smazonych i wedzonych jak bede nad morzem- naszym polskim,zimnym morzem :p
P.S
A mam jeszcze pytanie ile razy wg Was trzeba powtarzac bete na przyrost?

Eee tam nieee olej rybny zdrowy jest!:D
Polecalo mi go dwoch ginow!wiec ufam :)
jeszcze mam zamiar doladować tranem z ryb smazonych i wedzonych jak bede nad morzem- naszym polskim,zimnym morzem :p
Hahaha [emoji3] z rybkami to smacznego, choc ja nad naszym morzem nie moge sie nigdy przemoc i zjesc czegokolwiek w smazalniach. Moja przyjaciolka z polnocy Pl zawsze sie smieje ze w tych smazalniach to mozna dostac conajwyzej pange z tesco a nie rybki z baltyku [emoji38]a tak powaznie, poczytaj sobie zestawienie tego calego pana pigulki czy jak on tam sie nazywa [emoji6] on tez zwraca uwage na zrodlo kwasow tluszczowych. No i lepiej odstawic epa w ciazy, brac tylko dha [emoji4]

@Mieciu85 z tego co kiedys czytalam byly badania ktore pokazywaly ze endometrioza najbardziej uposledza komorki jajowe przez co gorzej sie zapladniaja i implantuja.
Ale jak kobietom chorym na endomende podali zarodki z KD to odsetek implantacji byl taki jak u zdrowych.
Zbadaj sobie ca125 miedzy 10 a 20dc. Ono moze posrednio wskazywac na endometrioze. Ja mialam ogniska usuwane w marcu2017 ale juz na pewno czesciowo odrosly bo gin mowila ze czuc pod palcami.

@dżoasia a to niech @ nie przychodzi!! A co do G no to ostrzegalysmy ze jest specyficzny. ;) mnie tez na poczatku tak traktowal ze chcial mi tylko wypisac recepte a jak mialam duzo pytan to wygladal na poirytowanego. Teraz juz jest lepiej i mnie kojarzy [emoji14]
Ciężko to czasami zrozumieć Ale jest dobrym lekarzem. Świetnie robi punkcie nigdy nic mnie nie bolało A robił z 7 razy

Hahaha [emoji3] z rybkami to smacznego, choc ja nad naszym morzem nie moge sie nigdy przemoc i zjesc czegokolwiek w smazalniach. Moja przyjaciolka z polnocy Pl zawsze sie smieje ze w tych smazalniach to mozna dostac conajwyzej pange z tesco a nie rybki z baltyku [emoji38]a tak powaznie, poczytaj sobie zestawienie tego calego pana pigulki czy jak on tam sie nazywa [emoji6] on tez zwraca uwage na zrodlo kwasow tluszczowych. No i lepiej odstawic epa w ciazy, brac tylko dha [emoji4]
Hahahaha!no ja tez slyszalam o smazalniach same "brudne" rzeczy ale siadam na zewnątrz, nie widzę co smaza i zajadam z frytam!! :D czasem zdazy sie ze kupujemy prosto z kutra i smazymy sami wtedy zajadam z jeszcze wiekszym smakiem!bez frytek ale z piwem :p :p:D:p
Dzięki za wskazowki jasne ze poczytam wole brac to co sie powino zeby ciaza przebiegala prawidlowo! :)

reklama
@adansonia @dżoasia no ciezko ciezko czasem nadarzyc za doktorem. Czasem przez cala wizyte powie dwa zdania, a czasem opowiada rozne rzeczy niezwiazane z leczeniem.
A za pierwszym razem jak sie usmiechnal, uscisnal nam rece i powiedzial "uda wam sie" tosmy z mezem cala droge do Krakowa z szoku wyjsc nie mogli. Takze z nim trzeba sie szykowac na rollercoaster psychologiczny. Aczkolwiek im mniejsze opoznienie tym lepszy ma humor. Takze staram sie umawiac na poczatek a nie na koniec jego dyzuru.

Do góry