myszkakiszka
Fanka BB :)
Ja biore Pregna Plus ten srodek ma wszystko co wymienilaśZobacz załącznik 871801
Macie jakiś sprawdzony suplement który zawiera tylko zalecane składniki ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biore Pregna Plus ten srodek ma wszystko co wymienilaśZobacz załącznik 871801
Macie jakiś sprawdzony suplement który zawiera tylko zalecane składniki ?
A nie obawiasz sie olejow pochodzenia rybiego? Bardziej bezpieczne sa DHA z alg [emoji5]Ja biore Pregna Plus ten srodek ma wszystko co wymienilaś
To ze masz placone za calosc zwolnieniaNo wlasnie o co chodzi z ta ciagloscia L4? Co to daje?
Do 3dni wstecz moze wypisacNapewno jeszcze zrobie w 14dpt, moze tez w 16dpt. [emoji5]
Jutro bede dzwonic do Dr z kliniki, to zobacze kiedy kaze przyjechac na usg. A do mojego lokalnego gina mam jechac we wt-sr. Ale to nie na usg, tylko bardziej po recepty i przedluzenie L4.
Wlasnie pytanie do Was dziewczyny. Czy lekarz moze wypisac zwolnienie zaczynajace sie 1-2 dni wczesniej? Obecne zwolnienie mam do jutra wlacznie. A moj gin moze mnie przyjac najwczesniej we wtorek. I wlasnie zastanawiam sie czy bedzie mogl wypisac mi L4 od poniedzialku, skoro wizyta bedzie dzien pozniej. Chodzi mi o kwestie formalne.
Jesli tak nie mozna, to najwyzej wezme dzien urlopu na ten poniedzialek, tylko przydaloby sie, zebym wiedziala to wczesniej. Zeby moc ustalic ten urlop z kierownikiem z wyprzedzeniem [emoji4]
Hm a ja wlasnie myslalam ze moze nawet lepiej zebym wziela ten dzien urlopu w trakcie [emoji87]co do placenia to w weekendy nie pracuje, to mi pewnie nie zaplaca za ciagloscTo ze masz placone za calosc zwolnienia
W zwolnieniach nie powinno sie robic przerw
Cudownie!!!!!Oby tak dalej widac ze mu u Ciebie dobrze bo rośnie [emoji173] [emoji173]Suplementy suplementami ale wlasnie odczytalam wynik z dzisiejszej bety [emoji4]
8dpt, beta 90
10dpt, beta 246
12dpt, beta 607
Moj malenki CUDZIE trwaj w zdrowiu az do szczesliwego porodu [emoji75][emoji5]
Oby Kochana tak bylo przez najblizszych 8 miesiecy [emoji7]Cudownie!!!!!Oby tak dalej widac ze mu u Ciebie dobrze bo rośnie
No właśnie do przodu chyba nie bardzo ale wstecz do 3dni moznaMoze wypisac 2 dni do przodu dwa dni do tylu a jesli wypadal weekend to mysle ze nie bedzie robil ci problemu zeby wypisac os soboty
Napewno jeszcze zrobie w 14dpt, moze tez w 16dpt. [emoji5]
Jutro bede dzwonic do Dr z kliniki, to zobacze kiedy kaze przyjechac na usg. A do mojego lokalnego gina mam jechac we wt-sr. Ale to nie na usg, tylko bardziej po recepty i przedluzenie L4.
Wlasnie pytanie do Was dziewczyny. Czy lekarz moze wypisac zwolnienie zaczynajace sie 1-2 dni wczesniej? Obecne zwolnienie mam do jutra wlacznie. A moj gin moze mnie przyjac najwczesniej we wtorek. I wlasnie zastanawiam sie czy bedzie mogl wypisac mi L4 od poniedzialku, skoro wizyta bedzie dzien pozniej. Chodzi mi o kwestie formalne.
Jesli tak nie mozna, to najwyzej wezme dzien urlopu na ten poniedzialek, tylko przydaloby sie, zebym wiedziala to wczesniej. Zeby moc ustalic ten urlop z kierownikiem z wyprzedzeniem [emoji4]
Jakby zeszly wczesniej to dawaj znacJa filmuje na termin ale ten jest za wczesny - kolezanka była tydzień temu i wyniki nie zdążą zlecieć przez dwa tygodnie. Chodzi o druga wizyte z omówieniem