dżoasia
Fanka BB :)
zapewne chodzi o kultowy śluz ślimaka - ferti powder z fertineaZdradz mi prosze nazwe tego proszku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zapewne chodzi o kultowy śluz ślimaka - ferti powder z fertineaZdradz mi prosze nazwe tego proszku
Ja tam widze dwie piekne kreski❤Zrobilam sikanca na pamiatke a tu bladzioch wstretny Dzis 13dpt, beta dwa dni temu byla 226... Nie powinnambyla sie stresowac przed beta Zobacz załącznik 871653
Suplementy suplementami ale wlasnie odczytalam wynik z dzisiejszej bety [emoji4]
8dpt, beta 90
10dpt, beta 246
12dpt, beta 607
Moj malenki CUDZIE trwaj w zdrowiu az do szczesliwego porodu [emoji5][emoji5]
Tez zmienilam witaminy po przeczytaniu tego zestawienia :-) a linka do niego udostepniala mamaginekolog na fbDostał 2/5 od Pana Tabletki
kochana, ja wiem, że taka wartość jest zajebiście gitowa, ale zszokowałam się, że aż tak potrafiła spaść w rok czasu, po tylko jednej stymulacji. A mam policystyczne jajniki...@dżoasia, ja z amh 3,4 zaczynałam przygodę z ivf.
Stymulowałam się jak ta lala, nawet za bardzo, za każdym razem 10 pięknych, dojrzałych komórek
Będzie dobrze!
Asia, a moze teraz bedziesz lepiej odpowiadac na stymulacje skoro AMH spadlo z bardzo wysokiego do w dobrego poziomu? W ogole ile mialas pobranych jajek w poprzedniej procedurze?kochana, ja wiem, że taka wartość jest zajebiście gitowa, ale zszokowałam się, że aż tak potrafiła spaść w rok czasu, po tylko jednej stymulacji. A mam policystyczne jajniki...
No to juz inaczej bo ewidentnie napisalas ze tylko w dniu transferu masz miec crimoneChyba źle się wyraziłam poprzednio od dnia transferu aż do bety mam brać codziennie po 1 na wieczór ;(
No troszeczke racji ma bo tak naprawde wiekszosc witamin dostarczamy z pozywieniemEhh temat rzeka, wlasnie z moim M na ten temat teraz rozmawialam. Jesli nie masz mutacji mthfr, to znajdziesz cos na rynku. Ale malo ktory preparat ma w skladzie zarowno dha, jod, zelazo, foliany oraz wit. D i to w zalecanych przez PTG dawkach.
A przy obecnej mutacji w ogole kaplica, bo jest problem z samymi metylami, ktore w przypadku takim jak ja sa niezbedne, normalnie cyrk na kolkach. Moj M twierdzi, ze jak kobiety zachodza w naturalne ciaze, to biora cokolwiek dostepnego na rynku, albo i w ogole nic nie biora, a rodza zdrowe dzieci. A ja jestem przebadana na osma strone, aktualnie szukam rekomendacji WHO, wciaz analizuje sklady preparatow, sprawdzam, czytam, a wg M powinnam sie nie przejmowac az tak witaminami w ciazy [emoji6] to sie nazywa wsparcie meza [emoji23]
Tez zmienilam witaminy po przeczytaniu tego zestawienia :-) a linka do niego udostepniala mamaginekolog na fb