reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
IMG_4347.JPG

Macie jakiś sprawdzony suplement który zawiera tylko zalecane składniki ?

Załączniki

• IMG_4347.JPG
    IMG_4347.JPG
    166,1 KB · Wyświetleń: 362
Czyli za ile start? :) kiedy się @ spodziewasz?
O kurdesz serio tak spadło? Może to po prostu różnica labów? Mi dr G też kazał zbadać AMH także aż drżę o wynik ;(
Nie wiem czy bylaby az taka roznica. W sumie on mi nie kazywal, tylko ja zapytalam, wiec stwierdzil, ze w sumie to mozna powtorzyc. Ej w ogole dziewcznzyny wy go tak chwalicie a ja mam wrazenie ze o wszystko musze sie upominac, o wszystkim pamietac, mam wrazenie ze jakby nie to to podeszlabym tak "na lyso". Sam z siebie nic nie zlecil...
No nic, zobaczymy jak wyjdzie w praniu. A @ mam nadzieje ze nie przyjdzie haha :p bo sie okazalo, ze tuz przed owu jestem. Dotalam ovitrell, zeby sie torbiel nie zrobila - mam nadzieje ze dziad peknie i bedzie kinder niespodziewajka.
Hehe, czlowiek im starszy tym glupszy... ja i naturals... :p buhahahaha

reklama
Nic ci sie nie pomylilo;) juz po. Leki rozpisane, ide do apteki. Bedzie menopur 225. 6-7dc kontrola, nie bede musiala juz krwawej mery wystawiac :D

Kuwa nie wiem jak to mozliwe, ale moje amh spadlo z 5.26 na 3.64. A mialam tylko jedna stymulacje miedzy tymi badaniami i ze 2 owulacje. Ehh, trza sie zaczac czesciej farbowac, bo zaraz sie posiwieje! Nie pomoga leki ziola, kiedy d.pe pcha do dola :p
Amh skacze jednego miesiąca jest takie A 2 inne tym się nieborzejmuj. Co ci mogę polecić to kup sobie w aptece w Ciechocinku proszek na ulepszenie jajek przy stymulacji oni tam to tylko sprzedają bierzesz jedną saszetka z dziennie wg mega pomaga na jakość jajeczek

Do góry