reklama
HopeFul87
Fanka BB :)
To moze oba z Toba zostaly :-)Tak mialam dwa
izabella87
gosia321
Luteine 100mg dopochwowa lub luteinus 3x1 a nawet 3x2To co mogła bym JesZcE brać ??
Luteine doustna 3x3
Duphaston ma tylko 10mg progesteronu to strasznir malo
Chyba ze to ma byc naturalny cykl
HopeFul87
https://www.google.pl/url?sa=t&sour...FjAAegQIBxAD&usg=AOvVaw0xQXviWXQnrEBb623pwYAk tu masz fajny przegląd nawet mamaginekolog do niego odsylala :-)Zobacz załącznik 871801
Macie jakiś sprawdzony suplement który zawiera tylko zalecane składniki ?
gosia321
Evital pregnalZobacz załącznik 871801
Macie jakiś sprawdzony suplement który zawiera tylko zalecane składniki ?
Nie, to jest cykl sztuczny , a ten żel crinone nie wystarczy , ja źle reaguje na luteineLuteine 100mg dopochwowa lub luteinus 3x1 a nawet 3x2
Luteine doustna 3x3
Duphaston ma tylko 10mg progesteronu to strasznir malo
Chyba ze to ma byc naturalny cykl
dżoasia
Nie wiem czy bylaby az taka roznica. W sumie on mi nie kazywal, tylko ja zapytalam, wiec stwierdzil, ze w sumie to mozna powtorzyc. Ej w ogole dziewcznzyny wy go tak chwalicie a ja mam wrazenie ze o wszystko musze sie upominac, o wszystkim pamietac, mam wrazenie ze jakby nie to to podeszlabym tak "na lyso". Sam z siebie nic nie zlecil...Czyli za ile start? kiedy się @ spodziewasz?
O kurdesz serio tak spadło? Może to po prostu różnica labów? Mi dr G też kazał zbadać AMH także aż drżę o wynik ;(
No nic, zobaczymy jak wyjdzie w praniu. A @ mam nadzieje ze nie przyjdzie haha bo sie okazalo, ze tuz przed owu jestem. Dotalam ovitrell, zeby sie torbiel nie zrobila - mam nadzieje ze dziad peknie i bedzie kinder niespodziewajka.
Hehe, czlowiek im starszy tym glupszy... ja i naturals... buhahahaha
reklama
adansonia
Amh skacze jednego miesiąca jest takie A 2 inne tym się nieborzejmuj. Co ci mogę polecić to kup sobie w aptece w Ciechocinku proszek na ulepszenie jajek przy stymulacji oni tam to tylko sprzedają bierzesz jedną saszetka z dziennie wg mega pomaga na jakość jajeczekNic ci sie nie pomylilo juz po. Leki rozpisane, ide do apteki. Bedzie menopur 225. 6-7dc kontrola, nie bede musiala juz krwawej mery wystawiac
Kuwa nie wiem jak to mozliwe, ale moje amh spadlo z 5.26 na 3.64. A mialam tylko jedna stymulacje miedzy tymi badaniami i ze 2 owulacje. Ehh, trza sie zaczac czesciej farbowac, bo zaraz sie posiwieje! Nie pomoga leki ziola, kiedy d.pe pcha do dola
Podziel się: