reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja znam, ale babka jest cholernie droga. Jolanta Ściegienny - kiedyś przyjmowała na Dietla, a teraz w Borku Fałęckim. Ostrzegam, że portfel boli. Ale dobrze robi.
Kochana, uwierz mi, ze juz portfel ucierpial a ja nadal cierpie, bo facet tu kanalowo, tam plombe wstawil, oj niby wymienimy bo ta juz stara, tak mnie zalatwil ze grysc po prawej nie moge ani po lewej. Jak nie mialam problemow z nadwrazliwoscia teraz nie moge dotknac zeba nawet jezykiem, a ten mi kaze myc zeby pasta dla dzieci. Jutro ide na poprawienie tego co spapral, zabiore moje zdjecia za ktore placilam i juz tam nie wroce. Wiec naprawde skorzystam z polecenia dobrego dentysty. Inaczej transfer i urlop moge zapomnac :/

reklama
Dziewczyny z Krakowa, czy mozecie polecic jakiegos dentyste, ktory naprawde zna sie na fachu i ma dobrze wyposazony gabinet?

Obawiam sie, ze ten do ktorego teraz chodze po prostu jakis konowal. Mial poprawic mi ubytki, wymienic plomby, a rezultat taki ze boli mnie jedna i druga strona i zamiast lepiej to gorzej. Obawiam sie, ze przez to wszystko przesunie mi sie transfer trk nie znajde kogos, kto doprowadzi to wszystko do porzadku.
Ja chodze do Artdentu na Opolskiej, moj lekwrz to dr Stanek. On jest tez chirurgiem. Bardzo dobrze robi z zebami. Z tym ze w Artdencie jest dosc drogo. Aktualnie szukam tamszych alternatyw [emoji6]

reklama
Do góry