Kochana, uwierz mi, ze juz portfel ucierpial a ja nadal cierpie, bo facet tu kanalowo, tam plombe wstawil, oj niby wymienimy bo ta juz stara, tak mnie zalatwil ze grysc po prawej nie moge ani po lewej. Jak nie mialam problemow z nadwrazliwoscia teraz nie moge dotknac zeba nawet jezykiem, a ten mi kaze myc zeby pasta dla dzieci. Jutro ide na poprawienie tego co spapral, zabiore moje zdjecia za ktore placilam i juz tam nie wroce. Wiec naprawde skorzystam z polecenia dobrego dentysty. Inaczej transfer i urlop moge zapomnac :/Ja znam, ale babka jest cholernie droga. Jolanta Ściegienny - kiedyś przyjmowała na Dietla, a teraz w Borku Fałęckim. Ostrzegam, że portfel boli. Ale dobrze robi.
reklama
Dzieki Asia, chetnie poczekam.Ja ci moge polecic w Wieliczce masz niedaleko. Jak wroce do domu to ci podesle namiar.
Margit2018
Fanka BB :)
No i pięknie znalazł się ten 1 procentJa znowu mam zupełnie na odwrót przy pierwszym transferze miałam lutinus i myślałam, że po tygodniu umrę byłam tak podrażniona, tak mnie swędziało, że szok brałam go dwa tygodnie i nigdy więcej a teraz luteine ponad 20 tygodni i nic
HopeFul87
A Ty miałaś 2zarodki?? Bo wtedy tez beta szybciej przyrasta... tak czy siak przyrost super nic tylko sie cieszyć :-)Mam wyniki:
Beta 683 (13dpt 3dniowek)
2 dni temu byla 226... Nie za szybko leci??? Czytalam ze to tez niedobrze
Progesteron 191
chlopkers
Kochana kazda z nas jest zestresowana procedura [emoji5] ale naprawde u Ciebie jak narazie wszystko idzie dobrze, ladna beta, super przyrost w czasie, nie zamartwiaj sie [emoji4]Przepraszam dziewczyny, wiem, jestem nienormalna! Od dzisiaj odstawiam internety na bok na jakis czasy Oprocz was oczywiscie
chlopkers
Ja chodze do Artdentu na Opolskiej, moj lekwrz to dr Stanek. On jest tez chirurgiem. Bardzo dobrze robi z zebami. Z tym ze w Artdencie jest dosc drogo. Aktualnie szukam tamszych alternatyw [emoji6]Dziewczyny z Krakowa, czy mozecie polecic jakiegos dentyste, ktory naprawde zna sie na fachu i ma dobrze wyposazony gabinet?
Obawiam sie, ze ten do ktorego teraz chodze po prostu jakis konowal. Mial poprawic mi ubytki, wymienic plomby, a rezultat taki ze boli mnie jedna i druga strona i zamiast lepiej to gorzej. Obawiam sie, ze przez to wszystko przesunie mi sie transfer trk nie znajde kogos, kto doprowadzi to wszystko do porzadku.
chlopkers
Asia a Ty dzis masz wizyte w klinice, czy cos mi sie pomylilo? [emoji16]Ja ci moge polecic w Wieliczce masz niedaleko. Jak wroce do domu to ci podesle namiar.
Cassiah
Tak mialam dwaA Ty miałaś 2zarodki?? Bo wtedy tez beta szybciej przyrasta... tak czy siak przyrost super nic tylko sie cieszyć :-)
adansonia
Cały dzień przespalam słowo daje... tylko gnije w lozku... to moje pierwsze wolne od pracy od 2 lat...dziwnie miNormalne, progesteron podnosi temp w ciazy.
reklama
chlopkers
No to moze beda twinsy [emoji1] [emoji1]Tak mialam dwa
Podziel się: