SUPER!Mam wyniki:
Beta 683 (13dpt 3dniowek)
2 dni temu byla 226... Nie za szybko leci??? Czytalam ze to tez niedobrze
Progesteron 191
reklama
Ty teraz idziesz ultra długim protokołem co to oznacza ?No ja niestety jeden jajowód niedrożny, a do tego jeden wielki zrost w otrzewnej.
Rozumiem, że masz dłuższe leczenie wdrożone a kiedy ma nastąpić moment zakończenia ?
W długim miałam ze 2 tygodnie gonapeptylu zanim zaczęła się właściwa stymulacja Gonalem i Menopurem. A teraz miałam podany zastrzyk z Diphereliny, który wywoła krótką menopauzę i działa 3 tygodnie, później mam przyjść na rozpisanie znów gonapeptylu i stymulacji. Punkcja i transfer są przewidywane mniej więcej na koniec lipca, także 1,5 miesiąca od zastrzyku z Diphereliny.Ty teraz idziesz ultra długim protokołem co to oznacza ?
Rozumiem, że masz dłuższe leczenie wdrożone a kiedy ma nastąpić moment zakończenia ?
Dziewczyny z Krakowa, czy mozecie polecic jakiegos dentyste, ktory naprawde zna sie na fachu i ma dobrze wyposazony gabinet?
Obawiam sie, ze ten do ktorego teraz chodze po prostu jakis konowal. Mial poprawic mi ubytki, wymienic plomby, a rezultat taki ze boli mnie jedna i druga strona i zamiast lepiej to gorzej. Obawiam sie, ze przez to wszystko przesunie mi sie transfer trk nie znajde kogos, kto doprowadzi to wszystko do porzadku.
Obawiam sie, ze ten do ktorego teraz chodze po prostu jakis konowal. Mial poprawic mi ubytki, wymienic plomby, a rezultat taki ze boli mnie jedna i druga strona i zamiast lepiej to gorzej. Obawiam sie, ze przez to wszystko przesunie mi sie transfer trk nie znajde kogos, kto doprowadzi to wszystko do porzadku.
Ja znam, ale babka jest cholernie droga. Jolanta Ściegienny - kiedyś przyjmowała na Dietla, a teraz w Borku Fałęckim. Ostrzegam, że portfel boli. Ale dobrze robi.Dziewczyny z Krakowa, czy mozecie polecic jakiegos dentyste, ktory naprawde zna sie na fachu i ma dobrze wyposazony gabinet?
W długim miałam ze 2 tygodnie gonapeptylu zanim zaczęła się właściwa stymulacja Gonalem i Menopurem. A teraz miałam podany zastrzyk z Diphereliny, który wywoła krótką menopauzę i działa 3 tygodnie, później mam przyjść na rozpisanie znów gonapeptylu i stymulacji. Punkcja i transfer są przewidywane mniej więcej na koniec lipca, także 1,5 miesiąca od zastrzyku z Diphereliny.
no ja teraz jestem na tabletkach anty. Miałam brać ciągiem 2 opakowania, żeby przesunąć cykl.
Teraz już biorę drugie także mam nadzieję, że faktycznie uda się po powrocie z urlopu zacząć brać leki (które już czekają w lodówce od miesiąca) i gdzieś w sierpniu uda nam się podjeść do procedury.
A jeszcze mam jedno pytanie czy już podchodząc do zabiegu muszą to być jakieś określone konkretnie dni cyklu ?
dżoasia
Fanka BB :)
Ja ci moge polecic w Wieliczce masz niedaleko. Jak wroce do domu to ci podesle namiar.Dziewczyny z Krakowa, czy mozecie polecic jakiegos dentyste, ktory naprawde zna sie na fachu i ma dobrze wyposazony gabinet?
Do zabiegu w sensie do punkcji? Lekarz wyznacza datę punkcji na podstawie tego jak reagujesz na stymulację. Punkcje są różnie. Ja miałam dopiero w 17 dniu stymulacji bo słabo reagowałam i pęcherzyki wolno rosły.no ja teraz jestem na tabletkach anty. Miałam brać ciągiem 2 opakowania, żeby przesunąć cykl.
Teraz już biorę drugie także mam nadzieję, że faktycznie uda się po powrocie z urlopu zacząć brać leki (które już czekają w lodówce od miesiąca) i gdzieś w sierpniu uda nam się podjeść do procedury.
A jeszcze mam jedno pytanie czy już podchodząc do zabiegu muszą to być jakieś określone konkretnie dni cyklu ?
Chyba, że chodzi Ci o rozpoczęcie stymulacji to szczerze powiem nie wiem jak to jest w krótkim ale startuje się chyba jakoś od 1 dnia cyklu ze stymulacją.
Edit: A doczytałam. No Ty masz od 2dc stymulację. Także gdzieś po 10-15 dniach w zależności od tego jak będziesz reagować będzie punkcja
reklama
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Po luteinie mam zawsze infekcje ostatnio Lewandowski zmienił mi na lutinus z komentarzem że luteinę powinni wycofać bo 99 procent kobiet ma stan zapalny. Lutinus drogi ale chociaż nie podrażnia. Buziaki.
Ja znowu mam zupełnie na odwrót przy pierwszym transferze miałam lutinus i myślałam, że po tygodniu umrę byłam tak podrażniona, tak mnie swędziało, że szok brałam go dwa tygodnie i nigdy więcej a teraz luteine ponad 20 tygodni i nic
Podziel się: