myszkakiszka
Fanka BB :)
Weź mnie nie strasz! dobrze chociaz ze nie jestem sama jakwyzej kupie nam 4 pary spiochow vouittonaU Ciebie też biorąc pod uwagę Twoją betę. [emoji41][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź mnie nie strasz! dobrze chociaz ze nie jestem sama jakwyzej kupie nam 4 pary spiochow vouittonaU Ciebie też biorąc pod uwagę Twoją betę. [emoji41][emoji7]
E no to pewnie panika z naszej strony - my już od tych badań jesteśmy przewrażliwoneGlukoza 49.8mg a cukier 50mg lekarz rodzinny powiedział że to wszystko jest w normie ale zapisałam się na konsultacje do innego lekarza zobaczymy
Weź mnie nie strasz! dobrze chociaz ze nie jestem sama jakwyzej kupie nam 4 pary spiochow vouittona [emoji7]U Ciebie też biorąc pod uwagę Twoją betę. [emoji41][emoji7]
Dzieki wielkie Bede mu marudzic zeby to wypisal, bo wole sie obstawic lekami, progesterone chyba nigdy nie za wiele, szczegolnie, ze ostatnio mialam taki niziutki, mam przeczucie,ze to moglo zaszkodzic. Dr M jest spoko, mam do niego zaufanie, u niego jest krotko I na temat wiec mam nadzieje, ze jak nie od razu to chociaz da mi recepte na wszelki wypadek bo jak plamien dostane w UK to znowu bedzie kapa bo tu nikt niczego mi nie przepisze.Mi przepisala dr P-A jak.mialam.plamienia i mialam wizyte na cito. Potem na kolejnej wizycie u mojego ulubionego dr G tylko dyktowalam co ma mi wpisac na recepte troche sie krzywil ale strasznie nie protestowal. Twoj dr robil mi tylko transfer raz wiec nie wiem.jaki jest ale wrazenie robi bardzo.dobre a jeszcze jaj powiesz ze mieszkaszcw uk to moim zdaniem bez problemu Ci przepisze. Ja tam nigdy nie mialam problemu z lekami. Kiedys zle leki wyliczylam i zadzwonilam do pan do.Bielska bo to mam bliziutko, powiedzialam co mi sie konczy i recepta czekala na mnie
Jeszcze nie. Czekam na nie. Sam Pasikonik mówił o tabletkach na immunosupresje. No zobaczymy. Pod koniec wakacji się dowiem co i jak. Akurat pech chciał ze teraz mają remont. A z badań zlecil mi w sumie tylko cytokiny i test imk. Steryd prałat po transferze I nic.A masz juz wyniki ktore zlecil Pasnik czy dopiero czekasz ?
Bo moze nie koniexznie bedzie to immunosupresja. Moze intralipid i steryd a moze szczepienia
O mamooo, a to już widać tak??? Kiedy miałaś transfer???
Dziewczyny, odnosnie tego prolutexu, czy w Ciechocinku lekarze przepisuja ten prolutex? Ja po pierwszym transferze w 12 dniu mialam max niski kolo 8 (ale bylam tylko na 3 x 2 lutinusa) i lekarz zalecil dodac duphaston, ale, ze mieszkam w UK to zanim to przyjechalo juz bylo po ptokach. Tym razem chce sie zabezpieczyc i poprosic go wlasnie o ten prolutex bo slyszalam, ze jest bardzo dobry, tylko mam nadzieje, ze mnie nie zbedzie i ciekawa jestem czy ktoras z was to miala w tej klinice (chodze do dr M)
Na pewno Ci da a jak nie to.mozesz obczaic kiedy go nie ma i zadzwonic w ten dzien di kliniki z prosba o receptę na leki i ktos inny Ci da ja tak robilam z luteina. Mialam trochę z wczesniejszych transferow, leczylam sie u dr G ale i tak bylam obsrawiona bo mialam 3x2 lutinus i 3x1 duphaston, potem doszedl prolutex i zwiekszwnie duphastonu do 5 tabletek dziennie przez dr P-A a ja i tak gratisowo dawalam sobie jeszcze 3 luteiny i jak mi brakowalo to w Bielsku odbieralam recepteDzieki wielkie Bede mu marudzic zeby to wypisal, bo wole sie obstawic lekami, progesterone chyba nigdy nie za wiele, szczegolnie, ze ostatnio mialam taki niziutki, mam przeczucie,ze to moglo zaszkodzic. Dr M jest spoko, mam do niego zaufanie, u niego jest krotko I na temat wiec mam nadzieje, ze jak nie od razu to chociaz da mi recepte na wszelki wypadek bo jak plamien dostane w UK to znowu bedzie kapa bo tu nikt niczego mi nie przepisze.