Justin87
Fanka BB :)
No właśnie to jest ciekawe.Kuźwa no czaaad!!! Z zapartym tchem czytałam posty od twojego sikacza. Z jakiej firmy ten badziew był?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie to jest ciekawe.Kuźwa no czaaad!!! Z zapartym tchem czytałam posty od twojego sikacza. Z jakiej firmy ten badziew był?
Gicio miodzio!!Mam i swoje wyniki.
Beta 2634, 15 dpt
Trzy dni temu była 705,6.
Chyba jest gicio? [emoji6]
No i bank rozbity!!Mam wyniki[emoji4]
Jeden czterodniowy bąbelek:
8 dpt; beta 90
10 dpt; beta 245 [emoji4]
Moj Cudzie trwaj i rosnij zdrowo [emoji173][emoji173]
Mam wyniki[emoji4]
Jeden czterodniowy bąbelek:
8 dpt; beta 90
10 dpt; beta 245 [emoji4]
Moj Cudzie trwaj i rosnij zdrowo [emoji173][emoji173]
Haha ale ja nie pisałam, żem magister Jeno endżinerO żesz Pani magister -gdybym ja wiedziała to bym się ukłoniła
A ja dopiero co weszłam do domku od 6 rano....a roboty nie zrobiłam nawet 1/100....
Achhhhhhh....
Jak tylko wszystko pójdzie zgodnie z planem, to będziemy zarażać dalej. [emoji8]No i bank rozbity!!
Dziewczyny, zostawcie coś dla nas na lipiec
Tylko może być tak że zostaniemy z niczym i immunosupresja będzie niepotrzebna.
@Murawa Murawka - robota nie kawa, nie wystygnie Zostaw se coś na jutro, jutro zaś na jutro i tak do września