pani doktor ZyglerKochane powiedzcie kogo w Novum polecacie oprocz Lewandowskiego bo on jest raczej mocno przereklamowany. Chcialabym dobrze doradzic kolezance
reklama
adansonia
Fanka BB :)
Jezusicku nie wiem bo wylądował w śmieciach Ale w aptece kupiłam...Kuźwa no czaaad!!! Z zapartym tchem czytałam posty od twojego sikacza. Z jakiej firmy ten badziew był?
chlopkers
No i bank rozbity!!
Dziewczyny, zostawcie coś dla nas na lipiec
Kochana ta pula nie ma ograniczen [emoji5] zmiescimy sie wszystkie, co do sztuki [emoji7] a jak juz zamkniemy watek invitrowy, to beda wozkowe spotkania goracych mamusiek [emoji1]
Mieciu85
Dzieki wielkie to juz nie panikuje, a wiadomo dlaczego u ciebie te straty?Dokładnie tak jak inseminacja. Nic nie boli. Ja to miałam łącznie 3 razy, z czego 2 ciąże (później poronione) i raz brak implantacji...
chlopkers
Hahahaha [emoji1] chcialabym zobaczyc mine Twojego M gdyby mu ten mecz przepadl [emoji6]Ja tydzień temu położyłam na stole L4, żeby nie zapomnieć wysłać następnego dnia. I mi je k-wa schował. Teraz se przypomniałam. A najbliższa czynna poczta 30 km od domu. Ach...mogłam poczekać jeszcze godzinę i go wysłać, by mu za karę mecz przepadł
chlopkers
[emoji7] [emoji7] [emoji7] masz jakies zdj? [emoji5]Człowieka nie ma jeden dzień na forum, a tu takie NOWOŚCI i same WSPANIAŁE wiadomości! :-) ale się cieszę!!!! Każdej gratuluję pięknej bety i przyrostu, oby ten dobry czas trwał w nieskończoność :-)
My też dziś po wizycie, gwiazda ma już 1100gram i wszystko u niej dobrze, nawet WŁOSY! było już widać i stąd moje pierwsze w życiu zgagi mordercy
Oj taaak, to ja, to cała ja może ja tez chłop, sprawdze przy kolejnej aplikacji tego i owego
Ale kubki to ja wynoszę przynajmniej do zlewu (nie mam zmywarki) bo tez w oczy kują. No kurna.... zwyczajnie męczące jest znalezienie czegokolwiek jak tyle na wierzchu szpargałów a mi ciagle wszystko ginie...
Jak ja nienawidzę jak w zalewie są brudne naczynia. Potem chcę zrobić obiad a nie idzie nic umyć bo zlew pełny.
Koniczynko, jakbyś odkładała swoje rzeczy na swoje miejsce, to byś nie musiała szukać
Justin87
Ale kojarzysz co było na opakowaniu? Może nord test? Może apteka jakiejś sieci?Jezusicku nie wiem bo wylądował w śmieciach Ale w aptece kupiłam...
Cassiah
Piekny mocny babelek z ogromna wola zycia! [emoji173]Mam wyniki[emoji4]
Jeden czterodniowy bąbelek:
8 dpt; beta 90
10 dpt; beta 245 [emoji4]
Moj Cudzie trwaj i rosnij zdrowo [emoji173][emoji173]
reklama
Cassiah
Jest gicio! [emoji173]Mam i swoje wyniki.
Beta 2634, 15 dpt
Trzy dni temu była 705,6.
Chyba jest gicio? [emoji6]
Podziel się: