reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja tydzień temu położyłam na stole L4, żeby nie zapomnieć wysłać następnego dnia. I mi je k-wa schował:wściekła/y:. Teraz se przypomniałam. A najbliższa czynna poczta 30 km od domu. Ach...mogłam poczekać jeszcze godzinę i go wysłać, by mu za karę mecz przepadł:p
Hahahaha [emoji1] chcialabym zobaczyc mine Twojego M gdyby mu ten mecz przepadl [emoji6]

Człowieka nie ma jeden dzień na forum, a tu takie NOWOŚCI i same WSPANIAŁE wiadomości! :-) ale się cieszę!!!! Każdej gratuluję pięknej bety i przyrostu, oby ten dobry czas trwał w nieskończoność :-)

My też dziś po wizycie, gwiazda ma już 1100gram i wszystko u niej dobrze, nawet WŁOSY! było już widać i stąd moje pierwsze w życiu zgagi mordercy :-D
[emoji7] [emoji7] [emoji7] masz jakies zdj? [emoji5]

Oj taaak, to ja, to cała ja :) może ja tez chłop, sprawdze przy kolejnej aplikacji tego i owego :D

Ale kubki to ja wynoszę przynajmniej do zlewu (nie mam zmywarki) bo tez w oczy kują. No kurna.... zwyczajnie męczące jest znalezienie czegokolwiek jak tyle na wierzchu szpargałów a mi ciagle wszystko ginie...

Jak ja nienawidzę jak w zalewie są brudne naczynia. Potem chcę zrobić obiad a nie idzie nic umyć bo zlew pełny.
Koniczynko, jakbyś odkładała swoje rzeczy na swoje miejsce, to byś nie musiała szukać:p;)

reklama
Do góry