U
użytkowniczka v
Gość
Od wczoraj Was nadrabiam i widzę same dobre wieści. Gratulacje Mamuśki! :* Oby trend się utrzymał i niedługo w kalendarzu same daty porodów były
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem za.Od wczoraj Was nadrabiam i widzę same dobre wieści. Gratulacje Mamuśki! :* Oby trend się utrzymał i niedługo w kalendarzu same daty porodów były
Jezuui gratulacje!!!!!Skad wiesz? Na pewno?? Jezu przepraszam ale caly czas nie moge w to uwierzyc i boje sie ze jednak trzeba przez 1000 podzielic wynik albo ze pomylili wydruk i dali mi czyjs wynik...
Ja miałam, na samym początku w pierwszych 2 dniach po transferze i później około 7 dpt też mnie taki złapał[emoji6] nic się nie przejmuj dzidzia się zadamawia u Ciebie[emoji8]Witam, jestesmy po pierwszym transferze ivf, testowac mamy w sobote. Mam pytanie, czy ktoras z Was miala bole jak na miesiączkę a jednak sie udalo? Czuje sie dokladnie tak jak na okres i juz odchodzę od zmysłów ze jednak znow nic.
To trzymam kciuki za transfer! Kiedy masz crio? Ja sie na lipiec albo sierpien nastawiam najpozniej. Przykro mi z powodu twojej straty, na jakim etapie poronilas I wiedza dlacego? U mnie po pierwszym transferze ciaza biochemiczna, po drugiej weryfikacji bety przyrost nie byl odpowiedni, a po 3 beta zaczela spadac. Lekarz z kliniki zalecil mi sprawdzic immunologie, wiec teraz mam dluga liste zalecen od dr Pasnika.Tak mialam i nawet zaszlam w ciaze za 1 transferem ale poronilam. Niebawem criotransfer bo 1 zarodek zostal i jak sie nie uda to ostatnia stymulacja albo pomysle o kd...
A z nasieniem wszystko ok ?Nieznany. Zostaje mi immu do spr. Czekam na wyniki.
Ja przy pierwszej naturalnej ciazy mialam straszne bole, bylam pewna, ze dostane niebawem miesiaczke (bo nawet mi wtedy przez mysl nie przeszlo, ze moge byc w ciazy), a tu byla niespodzianka! Bedzie dobrze, mysle, ze to dobry znak, trzymam kciuki!Witam, jestesmy po pierwszym transferze ivf, testowac mamy w sobote. Mam pytanie, czy ktoras z Was miala bole jak na miesiączkę a jednak sie udalo? Czuje sie dokladnie tak jak na okres i juz odchodzę od zmysłów ze jednak znow nic.
To bylo drugie poronienie pierwsza ciaza tez poronienie w 7 tyg.serduszka zawsze przestaja bic. Tez odwiedzilam Pasnika i mam cala liste wiec wierze ze teraz sie uda[emoji16] crio w polowie lipca. Ps.jedziemy na 1 wozku[emoji16]To trzymam kciuki za transfer! Kiedy masz crio? Ja sie na lipiec albo sierpien nastawiam najpozniej. Przykro mi z powodu twojej straty, na jakim etapie poronilas I wiedza dlacego? U mnie po pierwszym transferze ciaza biochemiczna, po drugiej weryfikacji bety przyrost nie byl odpowiedni, a po 3 beta zaczela spadac. Lekarz z kliniki zalecil mi sprawdzic immunologie, wiec teraz mam dluga liste zalecen od dr Pasnika.
Okropny jest, wiem po sobie bo ja podobna niestetyOj Gosia zebys wiedziala ze sa nienormalni. Moj mnie teraz tak wqrwil ze cos okropnego. Wystarczy ze jeden dzien, tak jak wczoraj, zle sie poczuje i poleze, nie zwracam uwagi co sie dzieje na mieszkaniu, a on mi wszystko do gory nogami powywraca. [emoji35] [emoji35] Przez ta swoja chorobliwa potrzebe pseudoporzadkow, ktore zaszczepila w nim tesciowa. Normalnie nic nie moge miec nie schowanego, bo mi wszystko wyrzuca. Nawet papiery, dokumenty, cokolwiek waznego, co specjalnie sobie zostawiam na wierzchu zeby o tym nie zapomniec. A jak trzeba porzadnie posprzatac to brudu nie zauwaza!!! Alez mam nerwa, cisnienie tysiac piecset [emoji35] [emoji35]