reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki mam pytanie bo niewiem czy to wina zastrzykow ale myslicie czy moge jakies herbatki pic na zaparcia przeczyszczajace?wiem ze glupie pytanie ale zle sie czuje przez to
frown.gif

reklama
Kochane trzymajcie kciuki za dzisiejsza wizyte przelozyli mi ze srody na dzis bo zwolnilo sie miejsce ;)
A i tak mialam jechac na ip bo mialam jasno czerwone i rozowe plamienie na szczescie ustalo wiec pewnie sie zadrapalam no ale stresik jest.
Dzis zobacze co u mojej malej kropeczki.
Powiedzcie mi o co lepiej poprosic lekarza o scopolan czy spasmoline ? Zamiast nospy

reklama
HEJKA Kochane :-) :)
My już po wizycie-leczenie immuno A cyklu poprzedzającym kriotransfer-i jak docent powiedział nie może się nie udać:biggrin2:
Obyyyyy!!!
Także we wrześniu startujemy!!!!
To tylko dwa miechy I aż!
Nie ma nic piekniejszego niz takie slowa od osoby ktora jest autorytetem! :) Kim my jestesmy zeby sie temu sprzeciwiac? :) Powodzenia! Walcz [emoji123] [emoji123] [emoji123]

Do góry