adansonia
Fanka BB :)
Love it:* gratulacjeTo ja zacznę:
9 dpt - beta 34
12 dpt - beta 179
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Love it:* gratulacjeTo ja zacznę:
9 dpt - beta 34
12 dpt - beta 179
Kirde to moze faktycznie sie zapisze do niej bo blisko i jak by przyszlo donporpdu to pravuje na kopernika. Ale u mnie to narazie gdybanie bo pierwsza beta to jeszcze nic nie swiafczy ze bedzie ok.Adasonia mi ją poleciała dr Taszycka z Novum a myślę że byle kogo nie polecają, no i później Dżoasia ją wskazała. Po 40 ce. Dla mnie super kulturalna osoba.
Dowiedz się tylko czy na tym oddziale co rodzi się bo coś mi się wydaje że dr Inga pracuje ale na gin onkologicznej. Dla mnie super lekarz, wizyty punktualne. A ten Milew to niezły numer raz pisał receptę i sobie usnął a ja czekam, czekam w tym gabinecie a jak się przebudził to nie wiedział co pisał. MasakraKirde to moze faktycznie sie zapisze do niej bo blisko i jak by przyszlo donporpdu to pravuje na kopernika. Ale u mnie to narazie gdybanie bo pierwsza beta to jeszcze nic nie swiafczy ze bedzie ok.
Ja do 12tc prowadzilam ciążę w klinice i mi co wizyte mowili czy coś zmniejszamy czy nie. Bez lekow bylam juz 11tc ale potem gin do ktorego chodze dal mi znowu duphaston i.bralam go od 12 gdzies do 24tc 3x1Kochane w ktorym tc umawialyscie sie w klinice na wizyte na zeby rozpisali odstawienie lekow ?
Ej moze zrob jeszcze za dwa dni moze byla pozna implementacaja 1.8 to nie 0.0110 dpt beta 1.8 Tak ze nie tym razem.
Mnie by zabil przepisal mi dipedreline 11.75 chyba bym zeszla po tym jak po 3.75 mialam zjazd. Jak pisal recepte i zasypial to robil taka kreskw dlugopisem. Wogile beudny uwalony smierdzoncy... jak cie bada to je kanapke. Ale ma duzo zwolennikow i tez pomaga zajsc w ciaze mnie nie przekonal...Dowiedz się tylko czy na tym oddziale co rodzi się bo coś mi się wydaje że dr Inga pracuje ale na gin onkologicznej. Dla mnie super lekarz, wizyty punktualne. A ten Milew to niezły numer raz pisał receptę i sobie usnął a ja czekam, czekam w tym gabinecie a jak się przebudził to nie wiedział co pisał. Masakra
przykro mi!Sciskam mocno!10 dpt beta 1.8 Tak ze nie tym razem.
Ja mam na 6 do pracy a o 8 robie zastrzyki ale wole trsymac sie przepisow wiec bede jezdzila z lodem w torebce zeby miec jak je przewiescJa jak szlam na rano do pracy to normalnie bralam wszystkie leki do torebki i dopiero o 12ej robilam zastrzyk mimo ze nie mam w pracy lodowki. A nawet jakbym miala to nie daj Boze zeby ktos zobaczyl [emoji14] I nic sie nie stalo, pieknie sie wystymulowalam wiec chyba te kilka h nic sie nie stanie