myszkakiszka
Fanka BB :)
Swietnie! zazdraszczamTo ja zacznę:
9 dpt - beta 34
12 dpt - beta 179
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Swietnie! zazdraszczamTo ja zacznę:
9 dpt - beta 34
12 dpt - beta 179
Pierwszy ciaza biochemicznaKtóryś z tych cykli był szczęśliwy?
Dziewczyny... Czytalam, ze niektorzy po transferze leza a inni funkcjonuja normalnie. No i ze lezenie wskazane przy krwawieniach ale znow ogolnie nie dobre, bo macica slabo ukrwiona.
Jak to jest z siedzeniem przed komputer? Zastanawiam sie, jak podejsc do kolejnych transferow a nie chce pieczatki z kliniki na zwolnieniu. Nie wiem, czy siedzac 8 godzin nie zaszkodze sobie na tym etapie. Mozliwosci do do spaceru o biurze nie mam. Maks raz na godzinke moge wyjsc sobie.
Nie wiem jak do tego podejsc, aby nie narazac transferu na niepowodzenie. Lekarz domowy zwolnienia juz mi nie na w tym kierunku, mimo iz ostatni transfer transfer na jaki dal to 2 lata temu.
Super!!! Czekam na rozwój sprawy mojego endo, z którym nie miałam nigdy problemów 2 lipca pierwsza ocena grubościPierwszy ciaza biochemiczna
Drugi 6t5d [emoji173][emoji173]
Tez o tym myslalam. Zrobie jeszcze raz w srode i bede miala pewnosc.Ej moze zrob jeszcze za dwa dni moze byla pozna implementacaja 1.8 to nie 0.01
Ponawiam pytanie ?Ma ktos do oddania wizytę u dr Paśnika lipiec lub sierpień?
Gratulacje!!! Brawo :-) :-) :-) Możesz być z siebie dumna :-) A jaki kierunek?Cześć, wiem że garstka mnie pamięta ale chciałam się pochwalić. Dziś obroniłam tytuł magistra
Brawo!pewnien etap zycia za Toba i zaczyna sie nowy! przychylam sie do pytania o kierunekCześć, wiem że garstka mnie pamięta ale chciałam się pochwalić. Dziś obroniłam tytuł magistra
Gratulacje!!! Brawo :-) :-) :-) Możesz być z siebie dumna :-) A jaki kierunek?
Oczywiście, że pamiętamy. [emoji4]Cześć, wiem że garstka mnie pamięta ale chciałam się pochwalić. Dziś obroniłam tytuł magistra