gosia321
Fanka BB :)
Ja to normalnie czulam w kosciach niedowiarkuDziewczyny bhcg 108 8dpt
progresteron 8.80
Nie wierzę w to....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to normalnie czulam w kosciach niedowiarkuDziewczyny bhcg 108 8dpt
progresteron 8.80
Nie wierzę w to....
Loguj się za pół godzinyWlasnie wracam z laborat. Do 2h bedzie wynik. Ale moze byc szybciej bo pani miala straszne wyrzuty sumienia ze sklula mi dwie rece i bolalo [emoji6] moze ogarnie mpja analize od razu, tak w ramach rehabilitacji [emoji12]
Ps. Ty nam juz nie rob takich znikajacych akcji, bo sie martwimy [emoji13]
Obydwie tam bylyscie nastawioneUhu. Jeeeej. Pięknie. Gratulacje. A taka byłaś negatywnie nastawiona. Super. [emoji8]
Chyba bym się dopchała progesteronem. [emoji848]
Haha juz bede probowac [emoji1]Loguj się za pół godziny
To prawda. Ja mam coś takiego, że łatwiej uwierzyć mi w cudze szczęście niż własne.Obydwie tam bylyscie nastawione
Male niedowiarki
Ja wierzylam w wasz sukces bardziej niz wy
Ale na opakowaniu jest napisane ze max 3×2 mozna, zebym nie przesadzila? No wlasnie nie wiem czy odstawiac czy robic sobie zludne nadzieje i czekac do wtorku... Nie, implantacyjne sa czerwone/rozowe a ja mam typowe beżowe/kremowe... Smuteczek...Kochana, póki się nie rozkręca na maxa i póki nie masz wyniku bety to nic straconego. Dopchaj sie progesteronem - łyknij 1-2 ultrogestany dodatkowo (można też go łykać) i poczekaj spokojnie do wtorku. Może to implantacyjne - kto wie? Trzymamy kciuki!!!
Super, to czekamy. [emoji4]Wlasnie wracam z laborat. Do 2h bedzie wynik. Ale moze byc szybciej bo pani miala straszne wyrzuty sumienia ze sklula mi dwie rece i bolalo [emoji6] moze ogarnie mpja analize od razu, tak w ramach rehabilitacji [emoji12]
Ps. Ty nam juz nie rob takich znikajacych akcji, bo sie martwimy [emoji13]
@Cassiah zaczekaj na wtorkowa bete. I nie odstawiaj lekow na wlasna rekeAle na opakowaniu jest napisane ze max 3×2 mozna, zebym nie przesadzila? No wlasnie nie wiem czy odstawiac czy robic sobie zludne nadzieje i czekac do wtorku... Nie, implantacyjne sa czerwone/rozowe a ja mam typowe beżowe/kremowe... Smuteczek...
JAKIE ODSTAWIAĆ?!! Bo Ci tu zaraz wykręcę ucho! Kochana czekamy, czekamy! :*Ale na opakowaniu jest napisane ze max 3×2 mozna, zebym nie przesadzila? No wlasnie nie wiem czy odstawiac czy robic sobie zludne nadzieje i czekac do wtorku... Nie, implantacyjne sa czerwone/rozowe a ja mam typowe beżowe/kremowe... Smuteczek...
Ooo tak w 2 letniej karierze tu na forum kiedys to sie zdarzalo.jego nazaisko a teraz widac je czesciej niz nawet CiechocinekKolejna kolejna mało ktora nie miała przyjemności byc na wizycie u naszego cudotwórcy