reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale na opakowaniu jest napisane ze max 3×2 mozna, zebym nie przesadzila? No wlasnie nie wiem czy odstawiac czy robic sobie zludne nadzieje i czekac do wtorku... Nie, implantacyjne sa czerwone/rozowe a ja mam typowe beżowe/kremowe... Smuteczek...
Ja biore 3x3 utrogestan
Plus luteine doustna 3x3
Plus agolutin 60mg w zastrzyku
Takze nie martw sie jak dozucisz sobie jeden utrogestan bedziesz zyc :D

reklama
reklama
@Cassiah rok temu mialam laparoskopie przy ktorej usuneli ogniska. Ale juz menda odrasta.
Leczenia nie ma. Poza sztuczna menopauza.

@chlopkers Wspaniaaaleeeeee!!!! Piekna betaaaaa!!!!!
Ja tez w zeszlym roku mialam laparo ale nic nie wycieli oprocz jednej malej cysty na jajniku, bo tylko to bylo, oprocz tego endometrioza niczego jeszcze nie zaatakowala ale ciazy nadal nie ma... Rozumiem ze ty badalas imunologie w zwiazku z tym ze endo to autoumunologiczna choroba?

Do góry