reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Weeeź, ale jak to?!To dawaj z tą stymulacją i też będziesz miała betkę jak marzenie. [emoji7]
Ja sie boję, ja nie chcę do labu
Justin87
Uważaj, bo jeszcze uwierzę. [emoji12]Weeeź, ale jak to?!
dżoasia
A czemu miałoby się nie udać? Kochana ja rzez 7 lat nie zaszłam w ciążę ani razu a przy ivf od razu po pierwszym podejściu beta była. Tylko że u mnie do problemów z zachodzeniem doszły problemy z utrzymaniem, ale to już inna bajka. A ty swoje plamienia zostaw w spokoju, przy takich dawkach progesteronu i jeszcze świeżo po punkcji masz dużo progesteronu, nie ma raczej opcji, żeby @ tak sobie przylazła. A implantacyjne tez może być brązowe/kawowe. Jak się implantował np 2dni temu a dzisiaj wypadają resztki to nie będą przecież różoweDobra, na wasza odpowiedzialnosc zwieksze te dawke utrogestanu [emoji14]
Ale i tak wiem ze to okresowe plamienia bo sa takie jak zawsze... Ale co ja myslalam ze mi sie uda po 1ej procedurze...
chlopkers
Dżoana wez nie wymyslaj tylko elegancko klucie zaczynaj [emoji12]Weeeź, ale jak to?!
8dpt 4dniowego malca:
beta 90 [emoji4][emoji4]
Co ja bym oddala, zeby ta historia miala happy end w postaci rozowej pupki [emoji7]
BĘDZIE
za równie piękny przyrost
gosia321
Cudownie ❤❤8dpt 4dniowego malca:
beta 90 [emoji4][emoji4]
Co ja bym oddala, zeby ta historia miala happy end w postaci rozowej pupki [emoji7]
@adansonia @chlopkers dziewczyny moje gratulacje, teraz za ładne przyrosty
reklama
Cassiah
Wow! Tyle czasu... A teraz juz wszystko w porzadku u Cb?A czemu miałoby się nie udać? Kochana ja rzez 7 lat nie zaszłam w ciążę ani razu a przy ivf od razu po pierwszym podejściu beta była. Tylko że u mnie do problemów z zachodzeniem doszły problemy z utrzymaniem, ale to już inna bajka. A ty swoje plamienia zostaw w spokoju, przy takich dawkach progesteronu i jeszcze świeżo po punkcji masz dużo progesteronu, nie ma raczej opcji, żeby @ tak sobie przylazła. A implantacyjne tez może być brązowe/kawowe. Jak się implantował np 2dni temu a dzisiaj wypadają resztki to nie będą przecież różowe
Podziel się: