Beta 7 dpt 103,4
9 dpt 212,4
12 dpt 705,6
Ja Cię pikolę-suuuuuuuuperaśnie...Wysoka ta betka♡♡♡♡
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta 7 dpt 103,4
9 dpt 212,4
12 dpt 705,6
Suuuper ale zapitala ta Twoja beta pięknie kochana mam nadzieję, że już będziesz spokojniejsza o swoje kropki!! Udało się!!!Beta 7 dpt 103,4
9 dpt 212,4
12 dpt 705,6
Teraz tylko jeszcze panika o zarodek i serduszko i tak jakby z górki. hahaSuuuper ale zapitala ta Twoja beta pięknie kochana mam nadzieję, że już będziesz spokojniejsza o swoje kropki!! Udało się!!!
No już musi być dobrze i na pewno jest!!! Jesteś w ciąży i to się teraz liczy!Teraz tylko jeszcze panika o zarodek i serduszko i tak jakby z górki. haha
@gosia321 polecam Ci kanapkę siorki jak w ciazy była - podobno pycha - mnie rosło. Chleb- masło-dżem- śledź- ser żółty- dżem. w wersji bialkowej ser żółty zmieniała na twaróg. A Ty sobie dorzuć czekoladę na samą górę. Ufffff moja wątroba.Hehe no widzisz to masz prawie jak ja ja sledzie zagryzam czekolada jest pyszne
No chyba już powoli mogę tak myśleć.No już musi być dobrze i na pewno jest!!! Jesteś w ciąży i to się teraz liczy!
Hdhe powiem ci ze moglo by przejsc bo normalnie uwielbiam kanapki z serem i dzemorem truskawkowym takze mysle ze i sledz by tam pasowal. Choc wydaje mi sie ze sledzie juz sie mojemu bablowi znudzily bo juz mi po nich troszku dziwnie. Sprawdze dzis na imieninach u taty czy dalej nam smakuja. Przez 3 tygodnie jadlam codziennie@gosia321 polecam Ci kanapkę siorki jak w ciazy była - podobno pycha - mnie rosło. Chleb- masło-dżem- śledź- ser żółty- dżem. w wersji bialkowej ser żółty zmieniała na twaróg. A Ty sobie dorzuć czekoladę na samą górę. Ufffff moja wątroba.
Gratulacje ja dzisiaj pojechslam pod aptekę po sikacza podłączyłam że sobą I nie weszłam I nie kupiłam...Beta 7 dpt 103,4
9 dpt 212,4
12 dpt 705,6
Justyna A masz lekkie pobolewania jak na okres Czy zero objawów przy takiej becie?Beta 7 dpt 103,4
9 dpt 212,4
12 dpt 705,6
No właśnie prawie nic i tak jest od początku, w okolicy pierwszej pozytywnej bety w poniedziałek miałam jakieś małe kłujki a później cisza, dzisiaj jakoś takie miałam uczucie jakby kolki w macicy. Dopiero zaczynają mnie piersi pobolewać. Dlatego byłam pewna, że się nie udało i eksperymentowałam z sikaczami od chyba 4 dpt.Justyna A masz lekkie pobolewania jak na okres Czy zero objawów przy takiej becie?