Kolezanka z pracy taka mega podrozniczka wlasnie mi polecala ta wyspe. Mowi ze tam krajobraz jest jak w raju [emoji4]
No, panorama pelna kwiatow i zieleni cos pieknego. Mega straszne jak dla mnie tylko lotnisko tamtejsze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kolezanka z pracy taka mega podrozniczka wlasnie mi polecala ta wyspe. Mowi ze tam krajobraz jest jak w raju [emoji4]
Dziękuję hehe liczyłam na dziewuszki co by Olek miał co pilnować na dyskach no ale cóż nie jest mi dane mieć córeczkę więc będę miała samych chlopow w domuGratulacje
Gosia a na pewno te same jednostki? Bo ja ostatnio szukałam norm w ciazy, szczerze mało się naumialam bo mało informacji o tym. Ale na pewno przynajmniej dwie jednostki funkcjonujaKochane czy estradiol w ciazy moze spasc w ciagu 8 dni z 2679 na 987.6
Wszystkim palmy w głowie. A ja bym chciała na Islandię Albo fiordy Skandynawii
A z racji oszczędności pewnie się wybierzemy do Sopotu bo mam tam babunię. Dziś z nią gadałam i dodatkowo można oglądać z balkonu gromadę dzików z 10 warchlakarni pod wieczor takie atrakcje dodatkowe, rozbijają się pod blokiem na placu zabaw
Te same labo wiec i jednostki te sameGosia a na pewno te same jednostki? Bo ja ostatnio szukałam norm w ciazy, szczerze mało się naumialam bo mało informacji o tym. Ale na pewno przynajmniej dwie jednostki funkcjonuja
Fiordy kiedyś zwiedzałam ale wersja namiot, motocykl, a jeden z 3 kufrów zapchany liofilizowanej żarciem na obiad oraz płatkami owsianymi bakaliami i mlekiem w proszku na śniadanie. Domki tylko jak bardzo zimnoo albo jesteśmy cali mokrzy. No ale przejechaliśmy się lawirując miedzi Szwecja a Norwegią na Nordcapp i powrót przez Fninlandie. Wakacje życia <3Islandia i fiordy też super tylko drogie. A Sopot bez babuni to już całkiem dla milionerów A Grecję w lascie można teraz za przystępną kasę dostać Tylko trochę za gorąco i za duży brzuch
Zdecydowanie.Od dawna szukam czegos w stylu Milenium i na polecenie kolezanki wypozyczylam "Wiecej krwi" Jo Nesbo. To mowicie zeby od tego zaczac potransferowa lekture? [emoji6]
Dawaj znac jesli trzeba Ci bedzie pomoc cos znalezc na miejscu i w ogole jesli bedziesz miala jakies pytania czysto turystyczne i nie tylko
Brzmi jak bajka!!![emoji7] [emoji7] [emoji7]Fiordy kiedyś zwiedzałam ale wersja namiot, motocykl, a jeden z 3 kufrów zapchany liofilizowanej żarciem na obiad oraz płatkami owsianymi bakaliami i mlekiem w proszku na śniadanie. Domki tylko jak bardzo zimnoo albo jesteśmy cali mokrzy. No ale przejechaliśmy się lawirując miedzi Szwecja a Norwegią na Nordcapp i powrót przez Fninlandie. Wakacje życia <3