reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Schizuje się strasznie. Brzuch mnie jak na okres boli... I ciągle boję się, że pojawi się krew. Dziś 10t3d. Gdzieś mam złe przeczucia :hmm:

Mnie długo bolał brzuch jak na okres, teraz też czasem tak poboli, a już 27tc, więc głowa do góry i nie stresuj siebie oraz dziecka :-) ciąża to nie jest "normalny" stan :-D

reklama
No wiem wiem tylko w sytuacji gdy ja juz mam wysokie zagrozenie rakiem szyjki macicy i moja nadzerka wyglada fatalnie to wiesz, boje sie nawet na chwile "drzwi uchylac". Ale to najpierw w ogole porobie te badania o dopiero bede sie martwic ;)
Dokladnie najpierw zrob nadania poza tym Pasikonik to madry facet wiec powiesz mu o dwoich watpliwosciach i na pewno madrze sie ustosunkuje[emoji4]

Dopadla mnie menopauza...
Tyle mam prób generalnych przed ta wlasciwa w wieku 60lat, ze jezuniuuu..

A propo ujawniania nazwisk. Czesc dziewczyn pewnie kojarzy jak pare miesiecy temu pisalam ze w GynC w lazienkach czasem jest niechlujnie, papier lezy gdzies na boku itp? No to ostatnio bylam i cud miod i orzeszki :D pozdrawiamy GynC :D

A propo ujawniania nazwisk. Czesc dziewczyn pewnie kojarzy jak pare miesiecy temu pisalam ze w GynC w lazienkach czasem jest niechlujnie, papier lezy gdzies na boku itp? No to ostatnio bylam i cud miod i orzeszki :D pozdrawiamy GynC :D
Hahahahaha [emoji28] [emoji23] oni to naprawde czytaja?? [emoji1] myslisz ze maja czas na takie pierdy?

Hahahahaha [emoji28] [emoji23] oni to naprawde czytaja?? [emoji1] myslisz ze maja czas na takie pierdy?
Czytaja. Nie ze siedzi sobie dr G osobiscie i czyta co tu kurcia o nim wymysla. Ale sa firmy zajmujace sie marketingiem w internecie, wyszukiwaniem opinii, marketingiem szeptanym itp. I takie osoby czytaja te fora.

Czytaja. Nie ze siedzi sobie dr G osobiscie i czyta co tu kurcia o nim wymysla. Ale sa firmy zajmujace sie marketingiem w internecie, wyszukiwaniem opinii, marketingiem szeptanym itp. I takie osoby czytaja te fora.
No tak. Masz racje. Zreszta przypomniala mi sie jedna stara historia w zwiazku z tym, z tego forum, ktora mi opowiadalyscie [emoji6]

reklama

Kochana bo my dobrze wiemy ze akurat kto jak kto ale oni to czytaja:)

Do góry