Justin87
Fanka BB :)
Ok. [emoji41]Czterech Ja transfer 13.06. Jeszcze nie betowałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok. [emoji41]Czterech Ja transfer 13.06. Jeszcze nie betowałam.
Ja też zawsze usuwalamJa się dowiedziałam, że go trzeba zostawić parę tyg przed odstawieniem. Wcześniej zawsze usuwałam
No co, jak się do Was przykleję, może mnie zarazicie tą betą, nie?Ok. [emoji41]
Oczywiście. [emoji8]No co, jak się do Was przykleję, może mnie zarazicie tą betą, nie?
Jak tak poczujesz w jakimś pomieszczeniu to siadaj. Podejdź do kogoś i poproś o miejsce. Ja zasłabłam pare razy. Już wiem ze jak się tak robi trzeba usiąść i już.No właśnie też mam duszności, takie uczucie niemożności złapania głębokiego oddechu.
czasem są takie dni ze boli bardziej. No nic. Potem to mija i są lekkie dni a potem znowu takie ze słabo. Ja nie mówię o igle bo już się nauczyłam ze trzeba ścisnąć i w miarę szybko, na wysokości pępka tylko z boku najlepiej. Ale są dni ze boli dostrzykniecie do końca, to rozpieranie, aż się zastanawiam czasem czy nie przerwac i drugie pół wbić w inne miejsce.Iskierko a jaki to patent? Ja mam wrazenie ze z zastrzyku na zastrzyk jest coraz gorzej pod wzgledem bolu. Masakra jakas
Dokładnie, to mój sposóbJa nie biłam z rozmachem, tylko delikatnie przykładałam igłę do fałdki i jak nie bolało to delikatnie wbijałam pod lekkim kątem ostrzem do dołu. Jak bolało, lub czułam opór to zmieniałam miejsce. Wstrzykiwałam bardzo powoli. Potem tylko przecierałam delikatnie spirolkiem Siniaki się nie robiły, co najwyżej czerwone kropki. I były miejsca na brzuchu gdzie wchodziły lepiej i tych miejsc się trzymałam, zmieniałam tylko strony
Dzisiaj nie wiedziałam, co ze sobą zrobić. W końcu wyszłam na świeże powietrze ale to nie pomogło. Dopiero późnym po południem mi przeszło. Czytałam, że to efekt progesteronu. W połączeniu z resztą leków, to wychodzi niezły miks.Jak tak poczujesz w jakimś pomieszczeniu to siadaj. Podejdź do kogoś.
czasem są takie dni ze boli bardziej. No nic. Potem to mija i są lekkie dni a potem znowu takie ze słabo. Ja nie mówię o igle bo już się nauczyłam ze trzeba ścisnąć i w miarę szybko, na wysokości pępka tylko z boku najlepiej. Ale są dni ze boli dostrzykniecie do końca, to rozpieranie, aż się zastanawiam czasem czy nie przerwac i drugie pół wbić w inne miejsce.
My z mężem staramy się od 3 lat, ale cały czas dbamy o nasze relacje. Już 3 razy wyjechaliśmy zagranicę oraz w Polsce, też chodzimy do kina, teatru, do restauracji w zeszłym roku wzięliśmy ślub . Tylko teraz po informacji że jednak będziemy musieli przejść procedure in vitro i jesteśmy już w połowie, to ja się jakoś spielam. Już chciałabym spróbować. Jak tylko dowiedziałam się, że udało się zaplodnic i mamy jeden zarodek to wzruszylam się. A teraz trzeba czekać.Ja przesunelam chociaz sama w to nie wierze bo inaczej crio nalozyl by mi sie na moj wyjazd.coprawda jest on krotki bo 3 dniowy i nie oolacony ale obiecalam zabrac rodzico i nie chcialam tego odeolywac...bez jak sobie pomyslalam caly czas czlowiek zyl pod dtktando wizyt chyba juz zluzowalam poslady. Trzeba sie cieszyc tez zyciem tak na codzien. Zaczelismy z mezem do teatru smigac i wychodzic do knajp i wyjazd za gramanice wstepnie zaplanowany a nie tylko wizyty i wizyty i co miesiac depresja ze nic nie wychodzi. Ot tak sie rozpisalam[emoji16]
Mam ten sam problem siniak za siniakiem. Najlepiej gonal wspominam igła wchodziła jak w masełko.
Właśnie a pozbywania się tego powietrza przed wszyknieciem ? Kuzynka mi powiedziała że w clexane lekarz jej powiedział że z tym bombelkiem powietrza powinna robić
Olewam go.Właśnie a pozbywania się tego powietrza przed wszyknieciem ? Kuzynka mi powiedziała że w clexane lekarz jej powiedział że z tym bombelkiem powietrza powinna robić