reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witaj w klubie, właśnie wróciłam dopiero...padam na twarz. Beta...109 ❤jejku święty nigdy takiego czegoś nie miałam!!!!tyle nerwów, trzęsiawek ale jest chociaż trochę lżej, nooo dużo lżej hih. Za 10-14dni mam zrobić kolejne badania. Powiedzcie mi czy ty też tak.miałyście? Ja jestem 10dpt 5 dniowej blastki mam robić betę jakoś częściej .Czy robić tak jak on mówi, tylko napiszcie mi czy bezpieczniej jest żeby tą betę kontrolować, jej przyrost?
Gratulacje kochana. A teraz wielki klaps w dupsko za te narzekanie ze bedzie zle. Teraz poglaszcz brzuszek i przepros kropka ze nie wierzylas

reklama
Witaj w klubie, właśnie wróciłam dopiero...padam na twarz. Beta...109 [emoji173]jejku święty nigdy takiego czegoś nie miałam!!!!tyle nerwów, trzęsiawek ale jest chociaż trochę lżej, nooo dużo lżej hih. Za 10-14dni mam zrobić kolejne badania. Powiedzcie mi czy ty też tak.miałyście? Ja jestem 10dpt 5 dniowej blastki mam robić betę jakoś częściej .Czy robić tak jak on mówi, tylko napiszcie mi czy bezpieczniej jest żeby tą betę kontrolować, jej przyrost?
Super wynik! [emoji173] [emoji173] [emoji173]
No to teraz dawaj zadek,a my Ci nakopiemy za te nerwy zszarpane, ladnie to tak stresowac maluszka? Nastepnym razem prosze sluchac forumowych ciotek, bo wiedza co mowia [emoji4] [emoji8] Wypoczywaj [emoji5]

Witaj w klubie, właśnie wróciłam dopiero...padam na twarz. Beta...109 ❤jejku święty nigdy takiego czegoś nie miałam!!!!tyle nerwów, trzęsiawek ale jest chociaż trochę lżej, nooo dużo lżej hih. Za 10-14dni mam zrobić kolejne badania. Powiedzcie mi czy ty też tak.miałyście? Ja jestem 10dpt 5 dniowej blastki mam robić betę jakoś częściej .Czy robić tak jak on mówi, tylko napiszcie mi czy bezpieczniej jest żeby tą betę kontrolować, jej przyrost?
Łołołołołjejeje!!! No i fajnie :D

Ni właśnie jak ja się dowiedziałem o tym wyniku to byliśmy z mężem że ja się nic nie zapytałam, nic kompletnie aż on mówił żeby coś powiedzieć hih. Tylko powiedział że.za10-15 dni na wizytę z wynikami progesteronu estrogenu i bhct. Ale ja jestem muł, a jechałam całą drogę o praktycZnie nic nie mówiłam...napiszę do tej opiekunki żeby się spytała, bo tak mnie brZuch boli, jakby okres miał przyjść i się macica kurczyła czy nospę mogę brać.

Zrób sobie betę w czwartek, żeby zobaczyć czy jest dobry przyrost i potem możesz sobie odpuscić do tego 10go dnia :)

Kochana zrób po 48.godzinach żeby sprawdzic jaki jest przyrost. Gratulacje❤❤❤

reklama
Ni właśnie jak ja się dowiedziałem o tym wyniku to byliśmy z mężem że ja się nic nie zapytałam, nic kompletnie aż on mówił żeby coś powiedzieć hih. Tylko powiedział że.za10-15 dni na wizytę z wynikami progesteronu estrogenu i bhct. Ale ja jestem muł, a jechałam całą drogę o praktycZnie nic nie mówiłam...napiszę do tej opiekunki żeby się spytała, bo tak mnie brZuch boli, jakby okres miał przyjść i się macica kurczyła czy nospę mogę brać.
Możesz brać nospę. Czemu nie? Ja tam wciągam. ;)

Do góry