reklama
myszkakiszka
Fanka BB :)
Dziewczyny kochane powiedzcie mi czy mogę wziac z dwie tabletki paracetamolu przeciwbólowe bo od niedzieli glowe mi rozsadza. Wczoraj wzięłam jedną ale
Myślę że tak w koncu apap jest najbezpieczniejszy nawet dla kobiet w ciąży a to wlasnie paracetamol
Cassiah
Dzieki Anett !! [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji4] [emoji4] [emoji4]Kciuki Kochana[emoji4]
Kurde Pani w aptece mówiła żeby najlepiej nie brac ale ile jeszcze mam się meczyc. Koleżanka co ma dwójkę dzieci mówi że nie wolno bo dziecko moze anemię mieć.Myślę że tak w koncu apap jest najbezpieczniejszy nawet dla kobiet w ciąży a to wlasnie paracetamol
Cassiah
Moje gratulacje !!! [emoji173] [emoji173] [emoji173]Witaj w klubie, właśnie wróciłam dopiero...padam na twarz. Beta...109 [emoji173]jejku święty nigdy takiego czegoś nie miałam!!!!tyle nerwów, trzęsiawek ale jest chociaż trochę lżej, nooo dużo lżej hih. Za 10-14dni mam zrobić kolejne badania. Powiedzcie mi czy ty też tak.miałyście? Ja jestem 10dpt 5 dniowej blastki mam robić betę jakoś częściej .Czy robić tak jak on mówi, tylko napiszcie mi czy bezpieczniej jest żeby tą betę kontrolować, jej przyrost?
nieagatka
Wez. Dokuczliwy bol nie jest dobry dla dziecka. Parscetamolu w ciszy mozesz brac do 4mg.Kurde Pani w aptece mówiła żeby najlepiej nie brac ale ile jeszcze mam się meczyc. Koleżanka co ma dwójkę dzieci mówi że nie wolno bo dziecko moze anemię mieć.
Wez. Dokuczliwy bol nie jest dobry dla dziecka. Parscetamolu w ciszy mozesz brac do 4mg.[/QUOTE
Dzięki za odpowiedź. Idę do kuchni po tabletki
koliber091987
Że żygać???Nasze ferrari Ci odpowiedziało ale zielonej herbaty w ogóle nie pij bo wychladza organizm kup dywanik do kibelka mięciutki bo możliwe , że spędzisz tam trochę czasu gadając z panem klozetem pij dużo wody, mów ładnie do brzuszka
I CIESZ SIĘ! ))
reklama
dżoasia
A jak rzygaj, na zdrowie!Że żygać???
Podziel się: