reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny kochane powiedzcie mi czy mogę wziac z dwie tabletki paracetamolu przeciwbólowe bo od niedzieli glowe mi rozsadza. Wczoraj wzięłam jedną ale nic a nic nie pomogla. 22dpt jestem

reklama
Witaj w klubie, właśnie wróciłam dopiero...padam na twarz. Beta...109 [emoji173]jejku święty nigdy takiego czegoś nie miałam!!!!tyle nerwów, trzęsiawek ale jest chociaż trochę lżej, nooo dużo lżej hih. Za 10-14dni mam zrobić kolejne badania. Powiedzcie mi czy ty też tak.miałyście? Ja jestem 10dpt 5 dniowej blastki mam robić betę jakoś częściej .Czy robić tak jak on mówi, tylko napiszcie mi czy bezpieczniej jest żeby tą betę kontrolować, jej przyrost?
Moje gratulacje !!! [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Anula, jakbyś codziennie łykała przeciwbólowe, to mogłoby być szkodliwe, ale jeśli przy takim uciążliwym bólu łykniesz 1-2 tabl to raczej nie będzie miało wpływu. Nawadniaj się też dobrze, musisz się pilnować z piciem :)

reklama
Do góry