reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
u mnie też dziś średnie samopoczucie, głowa od rana boli i mało się nie zhaftowałam na biurko a mój kolega z pokoju patrzył na mnie jak na głupią bo w pracy jeszcze nikt nie wie... na szczęście dałam radę:zawstydzona/y::laugh2:

Aduś każdy miewa chwile zwątpienia i absolutnie mamy prawo do gorszych dni, ale najważniejsze jest jednak to żeby się nie poddawać i próbować dalej. Nie staram się może o dzidzie tak długo jak niektóre z was ale w tym przypadku wydaje mi się to nie ma znaczenia. Miewałam różne myśli, że jestem do niczego bo nie mogę dać mężowi dziecka, że to niesprawiedliwe i że najchętniej bym się już poddała bo nie mam już siły oglądać negatywnych testów i czuć zawodu. To wszystko jest częścią naszej drogi i żeby dotrzeć do celu trzeba przez to przejść.
Będziemy miały dzidziusia! Nie ma innej możliwości :)

Ostatnia edycja:
Madzialenak, dziękuję Kochana, że myślałaś o mnie. Dr K., co prawda nie powiedział ile pęcherzyków już jest, ale powiedział, że odpowiedź po stymulacji jest. Co prawda spodziewał się, lepszej reakcji, ale to pewnie dlatego, że dawki menopuru były minimalne. Teraz z 112,5 zwiększył na 150 j. Zobaczymy na piątkowej wizycie, czy coś drgnęło.

alegra potrafisz ująć w słowa to co każda z nas przeszła i tak w głębi duchu myśli - i tak
biggrin.gif
nie ma innej możliwości - bedzięmy mieć dzidziusia!
yes2.gif

DZIEWCZYNY JESTEM NIE WYTRZYMAŁAM DO JUTRA MUSZE WAM NAPISAĆ RANO BETA 6668.43( 18dpt) NO I PO USG SA DWA DWA DWA BĄBELKI ZA TYDZIEŃ JADE SŁUCHAĆ SERDUSZEK !!!!!!! CUDZIE TRWAJ:szok:

reklama
Do góry