HopeFul87
Fanka BB :)
Tak obecnie jestem w 34tc :-)Dzisiaj wykupuje właśnie niby 3 razy dziennie mam brać. A udało Ci się mimo skurczow?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak obecnie jestem w 34tc :-)Dzisiaj wykupuje właśnie niby 3 razy dziennie mam brać. A udało Ci się mimo skurczow?
Oszaleje przez Ciebie dziś.... [emoji87] [emoji28]Coś się doczekać dzisiaj nie mogę. :'(
Ja też już szaleję. Porażka. Już nawet dzwoniłam do synevo, bo kiedyś miałam taką sytuację, że nie wpisali do karty mojego peselu ale to nie to. Po prostu jeszcze nie ma.Oszaleje przez Ciebie dziś.... [emoji87] [emoji28]
Beta jest tak wielka że nie mogą się doliczyćJa też już szaleję. Porażka. Już nawet dzwoniłam do synevo, bo kiedyś miałam taką sytuację, że nie wpisali do karty mojego peselu ale to nie to. Po prostu jeszcze nie ma.
Hahahaha. Raczej chcą mnie wykończyć.Beta jest tak wielka że nie mogą się doliczyć
A o której godzinie robilas? Bo jak sie zrobi do 10 to wyniki w synevo sa kolo 12-13 juz a jak pozniej to dopiero na nastepny dzien(tak mi babki w labie mowily ostatnio jak robilam bete) OMG zeswirowac mozna normalnie takie czekanie ehhhJa też już szaleję. Porażka. Już nawet dzwoniłam do synevo, bo kiedyś miałam taką sytuację, że nie wpisali do karty mojego peselu ale to nie to. Po prostu jeszcze nie ma.
Robiłam ok. 8:30 i to mnie właśnie wkurza. po 10 był kurier po materiał.A o której godzinie robilas? Bo jak sie zrobi do 10 to wyniki w synevo sa kolo 12-13 juz a jak pozniej to dopiero na nastepny dzien(tak mi babki w labie mowily ostatnio kak robilam bete) OMG zeswirowac mozna normalnie takie czekanie ehhh
Girs jadla ktoras z was po transferze spasmoline zamiast nospy? Ponoc lepsza jest
Osz to w d**pę to dawno powinny być! albo jak mowi Hoooope tak duza beta ze sie doliczyć nie mogą. A tak serio to wkurza na maxa takie coś!Robiłam ok. 8:30 i to mnie właśnie wkurza. po 10 był kurier po materiał.
Z tego wszystkiego ja dziś tez zaczęłam się stresowac. Bolą mnie jajniki a nie bolały wcześniej, piersi przestały boleć. . A następna beta we czwartek i juz nie wiem czy swiruje czy nakręcam się czytając WasRobiłam ok. 8:30 i to mnie właśnie wkurza. po 10 był kurier po materiał.