reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zobacz załącznik 868394

Dziewczyny jestem już po wizycie, 8t1d
Maluch ma 16.9mm, serce waliło jak dzwon..
Życzę każdej z Was takich widoków
3mam kciuki za same dobre wieści, mam nadzieje ze to będzie dobry poniedziałek i zwiastun całego tygodnia [emoji173]️
Cudna wiadomość!swietnie gratulacje! :tak: :* az milo popatrzeć nantakie zdjecie!

Jak było? Opowiadaj. :) udało Ci się z luteiną?
Wszystko super ale luteiny nie dał (oprocz tej przy zabiegu) powiedział ze mam wysoką i nie musze brać wspomagania! :/ tak wiec poszlam do apteki kupilam na wlasna rękę,do tego nospa, magnez i teraz czekanko.Nawet pecherz pelny utzymalam do powrotu do domu(a co a zeby nie wylecialo za szybko) :p a Ty jak beta?

Wszystko super ale luteiny nie dał (oprocz tej przy zabiegu) powiedział ze mam wysoką i nie musze brać wspomagania! :/ tak wiec poszlam do apteki kupilam na wlasna rękę,do tego nospa, magnez i teraz czekanko.Nawet pecherz pelny utzymalam do powrotu do domu(a co a zeby nie wylecialo za szybko) [emoji14] a Ty jak beta?
Coś się doczekać dzisiaj nie mogę. :'(

reklama
Do góry