reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Zycze pieknych beta i niesamowitych widokow na usg :) czekam na dobte wiesci od Was dziewczyny!!!
Ja sie ostatnio gorzej czulam... Wymioty, bole brzucha. Ciagle nospa i siedzenie nad wiadrem. Troszke plamilam, ale na brazowo. W srode mam wizyte u nowego gineksa i pewnie bedziemy sprawdzac co z ta moja toksoplazmoza. Czy byl ponowny kontakt. Najgorzej, ze mi i mojemu n. nie wychodzi przytulanie sie :( mam nadzieje, ze w ciazy bedziemy mogli uprawiac seks ahhh
Oj wymioty sa straszne. Ja jestem.w 8mc i od tygodnia mi nie dobrze po posilkach a dzis zwrocilam sniadanie:/ teraz leżę ledwo żywa:( kochana o co chodxi z twoja toksoplazmoza bo nie kojarze? Wyszedl Ci dodatki wynik IgM?

reklama
oj wiem o czym mówisz, nie sądziłam, że w miesiąc przybiorę 3,5kg bo wiadomo ja się nie objadam :-D:-D Twoja córeczka to już pewnie pięknie przybrała na wadze:tak:
Wariacie ja od ostatniej wizyty 6kg :szok::eek::laugh2: nie wiem jak to możliwe ale tak wyszło na wadze :laugh2: fakt , że to był upalny dzień prawie 2goxziny drogi w samochodzie napuchlam jak prezerwatywa zalana woda :rolleyes2: no jakis trzrba sobie tłumaczyć :laugh2: dobrze , że jutro nie staje na wagę :laugh2: wywalam brzuch i małej kg będziemy obserwować :D

Wariacie ja od ostatniej wizyty 6kg :szok::eek::laugh2: nie wiem jak to możliwe ale tak wyszło na wadze :laugh2: fakt , że to był upalny dzień prawie 2goxziny drogi w samochodzie napuchlam jak prezerwatywa zalana woda :rolleyes2: no jakis trzrba sobie tłumaczyć :laugh2: dobrze , że jutro nie staje na wagę :laugh2: wywalam brzuch i małej kg będziemy obserwować :D
No to mnie rozbawiłaś tą prezerwatywą :D:D Ja już utyłam 8,5 kg a to kuźwa dopiero 22t3d! Czuję w kościach, że 20kg na plusie jak nic będzie do października :tak: a Twój lekarz też krzyczy na Ciebie, że za dużo tyjesz bo ja na każdej wizycie ze strachem wchodzę na wagę bo wiem, że zaraz będzie wojna o te dodatkowe kg, tylko co ja poradzę jak moje dziecko ciągle głodne...:-D:-D:-D

Zobacz załącznik 868394

Dziewczyny jestem już po wizycie, 8t1d
Maluch ma 16.9mm, serce waliło jak dzwon..
Życzę każdej z Was takich widoków
3mam kciuki za same dobre wieści, mam nadzieje ze to będzie dobry poniedziałek i zwiastun całego tygodnia [emoji173]️
Cudowna fasolinka czekam na taka za 2 tygodnie i te piekne dzwieki serduszka ❤❤
Gratulacje

Oj wymioty sa straszne. Ja jestem.w 8mc i od tygodnia mi nie dobrze po posilkach a dzis zwrocilam sniadanie:/ teraz leżę ledwo żywa:( kochana o co chodxi z twoja toksoplazmoza bo nie kojarze? Wyszedl Ci dodatki wynik IgM?
Igg +, igm - awidnosc igm wysoka czyli dawno bylo zakazenie wiec po 3 miesiacach miala sprawdzić znowu awidnosc.
Mnie bierze na wymiott przez kilka dni rano, pozniej kilka dni w porzs obiadowej, a teraz nocami...
Odpycha mnie zapach kawy mielonej oraz grillowanej kielbasy

reklama
Do góry