reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny pamietam, ze ktoras z Was (i to niejednokrotnie) wrzucala taka fajna rozpiske o tym co sie dzieje z zarodkiem po transferze, zarowno 3dniowym jak i 5ciodniowym [emoji4]
Bardzo bardzo prosze o wklejenie tego jeszcze raz, obiecuje ze to juz ostatni [emoji4] nie potrafie sobie tego ogarnac szukajac z lupka [emoji52]

Dziewczyny pamietam, ze ktoras z Was (i to niejednokrotnie) wrzucala taka fajna rozpiske o tym co sie dzieje z zarodkiem po transferze, zarowno 3dniowym jak i 5ciodniowym [emoji4]
Bardzo bardzo prosze o wklejenie tego jeszcze raz, obiecuje ze to juz ostatni [emoji4] nie potrafie sobie tego ogarnac szukajac z lupka [emoji52]

Załączniki

• Screenshot_20180618-101124.png
    Screenshot_20180618-101124.png
    67,3 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Zycze pieknych beta i niesamowitych widokow na usg :) czekam na dobte wiesci od Was dziewczyny!!!
Ja sie ostatnio gorzej czulam... Wymioty, bole brzucha. Ciagle nospa i siedzenie nad wiadrem. Troszke plamilam, ale na brazowo. W srode mam wizyte u nowego gineksa i pewnie bedziemy sprawdzac co z ta moja toksoplazmoza. Czy byl ponowny kontakt. Najgorzej, ze mi i mojemu n. nie wychodzi przytulanie sie :( mam nadzieje, ze w ciazy bedziemy mogli uprawiac seks ahhh

Kochana nie martw się :D ja jak ostatnio się dowiedziałam ile przytylam to myślałam, że na zawał padne... jutro mam usg III trymestru to się dowiem ile moja królewna ma kg :D
oj wiem o czym mówisz, nie sądziłam, że w miesiąc przybiorę 3,5kg bo wiadomo ja się nie objadam :-D:-D Twoja córeczka to już pewnie pięknie przybrała na wadze:tak:

reklama
@Maryanka @izabella87 @hope322 mamuśki ✊✊✊ za maluszki ! :) cudownych widoków ❤❤❤
@Justin87 ✊✊ za bete ! Za piękna ciążowa betę kochana ! ❤
@myszkakiszka kochana ✊✊ za owocny przelot do bazy ! :) zaciskaj mocno nóżki ❤
@NataliaNNN ✊✊ za jajca kochana i owocny seksik na szkiełku :D
@PaulinkaP kochana ✊✊ za same dobre wiadomości na wizycie :)

MIŁEGO DNIA KOCHANE! :)
My juz po wizycie. Wszystko jest ok i Sara wazy juz 2950g. To moje ostatnie usg i nasteonym razem zobacze juz Mala „na zywo”. Nie moge sie doczekac, zostalo 17 dni :)

Do góry