dżoasia
Fanka BB :)
Pytaj o wszystko co ci przyjdzie do głowy i dawaj znaćHm. To musze sie dowiedziec od dr G w poniedzialek co o tym mysli...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pytaj o wszystko co ci przyjdzie do głowy i dawaj znaćHm. To musze sie dowiedziec od dr G w poniedzialek co o tym mysli...
Zalezy o co pytasz [emoji4] stymulacja chyba tak, pobrano 8 kom,z czego 7 dojrzalych i wszystkie zaplodnione [emoji4]Udało się?
Koliberku super że się dzieje. We wtorek będę już gratulować na całego. Murawa jessu ty dalej po tych górach męża ciągasz? Wypiłam whiski z tonikiem i było pyszne. Miłej nocy dziewczynki.
Piknie cudnie i co tylko naj ❤Mocne kciuki za jutrzejsze serduszka [emoji173] [emoji173] [emoji8] [emoji8]
Nir mam encortonu cholera teraz znowu czekac tydzień nim mi podaPrzeciez Neoparin to zastrzyki, przeciwzakrzepowa heparyna, a Encorton to steryd w tabletkach.. nie wierze ze farmaceutki mogly sie az tak pomylic. Dopytaj tate czy napewno daly mu jakos zamiennik Encortonu ten Neoparin bo to bardzo dziwne..
Az podeszlam do kuchni sprawdzic bo mam te same leki.
Szczescie, ale pisalas ze siostra ma dostep do apteki. Nie ma mozliwosci tego ogarnac wczesniej? Ja Ci mowie, Ty sie przestan tak stresowac, szkoda Twojego zdrowka Kochana [emoji8]Nir mam encortonu cholera teraz znowu czekac tydzień nim mi poda
Pytam wlasnie czy udalo sie in vitro i jestes w ciazy ?Zalezy o co pytasz [emoji4] stymulacja chyba tak, pobrano 8 kom,z czego 7 dojrzalych i wszystkie zaplodnione [emoji4]
Pierwszy transfer - udana implantacja, ale puste jajo plodowe, nie udalo sie poronic samoistnie, konieczne bylo lyzeczkowanie. A teraz wlasnie jade na krioPytam wlasnie czy udalo sie in vitro i jestes w ciazy ?
nie bardzo rozumiem gdzie jedziesz A to bedziesz miała drugie podejscie ? gdzie robisz te invitro ?Pierwszy transfer - udana implantacja, ale puste jajo plodowe, nie udalo sie poronic samoistnie, konieczne bylo lyzeczkowanie. A teraz wlasnie jade na krio
Kochana, encorton masz na liscie jako nr 2. A ostatnia to heparyna-czyli neoparin. Z listy wynika ze to dwa rozne leki.