Szczescie1986
Fanka BB :)
Nie mam go mam Neoparin i mówiły ze to jest to samoWogole encortonu nie masz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam go mam Neoparin i mówiły ze to jest to samoWogole encortonu nie masz
Kochana ale neoparin masz miec no to jest heparyna-pisze Ci to w punkcie 3 kartki od docenta. Jak coś to podaj na priva adres to Ci jutro wyślę encirtonTzn mam ten ranigast nie dodałam do listy ze stresu jedynie co mi się nie zgadza to ten Neoparin zamiast encortonu
Mowisz kochana ?? Czyli co na darmo stres??Ja cała ciążę i 60 dni po porodzie miałam neoparin. Później nawet sam hematolog mi wypisywał mówiąc, że jest jak najbardziej okej, a i taniej wychodzi.
Nie ma co się stresować [emoji106]
Gosia!!! Super super!!! [emoji8] [emoji8]
Kto przeprowadzał transfer? Bo ja też tam byłam i jeszcze wrócę za jakiś czas. [emoji4]Invicta w Gdańsku.
Matko, szczescie coś ci się pomieszało Albo tatkowi. Niech ci tata zrobi zdjęcie tego co kupił i wrzuć tu. Na moje oko to neoparin masz zamiast np clexane - to jest zamiennik, a encortonu po prostu nie było. Powinny baby zamówić w jakiejś hurtowni i powinien być do odbioru np jutro. Na spokojnie niech ci tata zrobi zdjęcie leków i prześle.Dziewczyny mądre głowy co mam zrobić ? Chyba podam ten Neoparin do polski i każde zrobić wymianke na encorton bo innego wyjścia nie widze i opierdziele te baby w aptece
No ale ta otoczka jest owiele wiele cieńsza w prawidłowej blastce niż w 2-3 dniowym zarodku. W piątym dniu to wyglada jak by nadmuchać balonik. Z grubasa robi się cienizną... ja sobie oglądałam filmik a embriovision moich zarodkow i takie właśnie było to wrażenie. Dlatego mniej chetnie blastki się nacinaO AH zawsze decyduja embriolodzy i.jak sie im mowi o tym.to mówią ze zobacza jaka bedzie otoczka zarodka. Jesli gruba to robia nacięcie a jesli cienka to nie. Moj maz zawsze sie bal tego czy nie uszkadza zarodla ale dr zawsze nas uspokajal wiec ja mu wierzylam i ja bym go sluchala bo to.madry chlop
Kochana jeszcze raz ci napisze co mam ranigast, equoral,azatiopryna,Neoparin nie mam tylko encortonu bo to ten Neoparin nibyTo masz ten encorton czy nie? Moze w aptece zamowili i musi odebrac np jutro czy tam w poniedzialek. Bo w tych lekach ktore mi wypisywalas ze tata Ci kupil wymienilas encorton
Ale musisz miec ten neoparin! Po prostu docent musiał zapisac recepte na encortonDziewczyny mądre głowy co mam zrobić ? Chyba podam ten Neoparin do polski i każde zrobić wymianke na encorton bo innego wyjścia nie widze i opierdziele te baby w aptece
Neoparin masz chyba zamiast clexane, jedno i drugie to heparyna. A encorton to steryd w tabletkach. Na spokojnie przeanalizuj, co masz. :-)Tzn mam ten ranigast nie dodałam do listy ze stresu jedynie co mi się nie zgadza to ten Neoparin zamiast encortonu