reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny mądre głowy co mam zrobić ? Chyba podam ten Neoparin do polski i każde zrobić wymianke na encorton bo innego wyjścia nie widze i opierdziele te baby w aptece
Matko, szczescie coś ci się pomieszało :) Albo tatkowi. Niech ci tata zrobi zdjęcie tego co kupił i wrzuć tu. Na moje oko to neoparin masz zamiast np clexane - to jest zamiennik, a encortonu po prostu nie było. Powinny baby zamówić w jakiejś hurtowni i powinien być do odbioru np jutro. Na spokojnie niech ci tata zrobi zdjęcie leków i prześle.

O AH zawsze decyduja embriolodzy i.jak sie im mowi o tym.to mówią ze zobacza jaka bedzie otoczka zarodka. Jesli gruba to robia nacięcie a jesli cienka to nie. Moj maz zawsze sie bal tego czy nie uszkadza zarodla ale dr zawsze nas uspokajal wiec ja mu wierzylam i ja bym go sluchala bo to.madry chlop:)
No ale ta otoczka jest owiele wiele cieńsza w prawidłowej blastce niż w 2-3 dniowym zarodku. W piątym dniu to wyglada jak by nadmuchać balonik. Z grubasa robi się cienizną... ja sobie oglądałam filmik a embriovision moich zarodkow i takie właśnie było to wrażenie. Dlatego mniej chetnie blastki się nacina

reklama
Do góry