koliber091987
Fanka BB :)
Invicta w Gdańsku.Co to za klinika?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Invicta w Gdańsku.Co to za klinika?
To czyli co dobrze dali mi? Bo ja już się popłakałam ze złości i napisałam do PasnikaNo to kochana w punkcie 3 Ci pisze heparyna drobnoczasteczkowa w dawce 0.4cos tam cos tam-to to jest ten neoparin
Koliberku!!! Coś mi tu nie pasuje. Ty miałaś transfer w sobotę, co?? Jeśli tak to proszę mi tu ładnie dzidzię przeprosic i pogłaskać. Masz dziś 6dpt, a to już różnica. Nie jest źle z tą betą! :*
Kupił mi equoral ,azathiprine vis,encorton,Neoparin to mi tatku kupił@Szczescie1986 napisz jakie leki Ci tata kupil bo chyba sie niepotrzebnie stresujesz
Encortonu poprostu tacie nie wydali a musialas miec tez recepte na clexan i stad zamiennik to neoparin.Zamiast tego ostatniego ,mam zamiennik
JutroSuper ☺☺☺
A kiedy wizyta ?
Paśnik cudotcudotworca ☺☺☺
A wogole jakikolwiek encorton masz op 5 mg bylo ?Kupił mi equoral ,azathiprine vis,encorton,Neoparin to mi tatku kupił
Ale on nie dostał tej recepty dostałam tylko te leki co wam podałam Gosiu to jednak nie te lekiEncortonu poprostu tacie nie wydali a musialas miec tez recepte na clexan i stad zamiennik to neoparin.
Podawaj adres cos wymyslimy z encortonem kochane kto ma to zbieramy
@Szczescie1986 - neoparin to heparyna tyle wiem , a z pozostałymi to niech nasze madre głowy się wypowiedząKupił mi equoral ,azathiprine vis,encorton,Neoparin to mi tatku kupił
Pozostałe to mam tylko chodzi mi o ten lek neoparin zamiast encortonu@Szczescie1986 - neoparin to heparyna tyle wiem , a z pozostałymi to niech nasze madre głowy się wypowiedzą