reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak masz kumatego ginekologa to moze Ci da. Moj mi sam dal, ja o nic nie prosilam ale moj to mój:) jedyny w swoim rodzaju:)
Przy takim wyniku 2,2 bierzesz leki ? Ja mam 2,4 i jeden lekarz twierdzi że norma za to.gin twierdzi że norma to 1,6 i teraz nie wiem co mam myśleć
lepiej żeby było poniżej 2. Normanorma ale nie przy staraniach. Ja od 2 lat na lekach a normalnie tsh mam 3. Obniżam delikatnie do 1,5- 1,8 właśnie. W ciazy zwiększyli mi troszkę dawkę. Po ciazy prawdopodobnie leki nie będą potrzebne

Przy takim wyniku 2,2 bierzesz leki ? Ja mam 2,4 i jeden lekarz twierdzi że norma za to.gin twierdzi że norma to 1,6 i teraz nie wiem co mam myśleć
Mi endokrynolog powiedziała ze powyżej 2 jest ok ale jak się staram o dziecko to musi być poniżej 2. Najlepiej to troche poniżej 1,7.

@Kurcia kochana mam prosbe. Bo jutro masz wizyte w Łodzi i jakbys dala rade to plis zapytaj docenta o szczepienia w ciazy-chodzi mi glownie o krztusiec w 3 trymestrze. A jaj Ci sie nie uda to podpytam mojego gin

reklama
Do góry