Fakt...temat rzeka. Lepiej zjeść truskawkiEch... ja to bardzo cięta jestem w tym temacie, nawet nie chce zaczynać o tym pisać bo mi się wywód palnie na a4 i wy padniecie. Szkoda ładnego wieczoru i nie chce dziecka denerwowac. Na sama myśl mi ciśnienie skacze
reklama
Kochana a ten lekarz do ktorego chodze i u ktorego Ty tez bylas robi mega super badanie usg bez przelacxania na 3d/4d tak.super widac ze szok❤
Kiedy masz jakieś badanie? Dawaj fotę
Do tego akurat łóżko nie jest niezbędne
Margit-hmmm jakby to ująć-niby nie ale starość nie radość
chlopkers
Fanka BB :)
Ojej, bylas w mojej Skawinie? [emoji1] [emoji1]Kochaniutkie-gratuluję dobrych wieści I cudownych widoków My z Małżem w końcu na miejscu
Po drodze suuuper Pyszniaste lody(a jaka cena-phi !) z Zajefajową Dżoasią
Mam nadzieję,że I ja się wyrobie na tą drugą połowę lipca
misis188
We wtorek mam druga u niegoKiedy masz jakieś badanie? Dawaj fotę
Załączniki
misis188
Wino, wino i wino❤ pijcie poki mozecie. Jak ja bym sie lampki napilaDziewczyny, właśnie siadam do zakupów w aptece Gemini. Podrzućcie co kupić chodzi o witaminy, suplementy i coś na ładne endo
Ojej, bylas w mojej Skawinie? [emoji1] [emoji1]
Nooooooo!!! I nie wim jak Ty Kobito mieścisz te 3 porcje
chlopkers
Super jeat z woda z cytryna ale to trzeba lubic [emoji4]Murawcia kupiłam sobie tą whisky tylko z czym to sie pije. Jutro się urżnę uf a ty działaj w tym Zakopcu
reklama
chlopkers
Ale te komentarze jakies z doopy. Totqlnie bez sensu. Zero argumentow jakichkolwiek.. Najbardziej podobal mi sie ten o cyborgach. A tak powaznie, mnie to juz nie dziwi... spoleczenstwo nam coraz bardziej glupieje, poziom ksztalcenia spada, nastepuje mentalne uwstecznienie, pogladami cofamy sie do sredniowiecza, to nie spodziewajmy sie wypowiedzi na poziomie w necie.. niestetyKomentarze do tekstu posiekaly mój mózg tak drobno, ze pewnie tydzień minie zanim dojdę do siebie
Podziel się: