nieagatka
Fanka BB :)
A ja lubie ze sprite'em i cytryna [emoji4] mniaaaaamSuper jeat z woda z cytryna ale to trzeba lubic [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja lubie ze sprite'em i cytryna [emoji4] mniaaaaamSuper jeat z woda z cytryna ale to trzeba lubic [emoji4]
O jaki cudny maluszek [emoji173] [emoji173] [emoji173]We wtorek mam druga u niego
Standard to 3, a jak mam smaka jem 4 [emoji1] [emoji1]Nooooooo!!! I nie wim jak Ty Kobito mieścisz te 3 porcje
Masz rację. Nie denerwuj siebie i dzidziolka.Ech... ja to bardzo cięta jestem w tym temacie, nawet nie chce zaczynać o tym pisać bo mi się wywód palnie na a4 i wy padniecie. Szkoda ładnego wieczoru i nie chce dziecka denerwowac. Na sama myśl mi ciśnienie skacze
Ekhm! Wypraszam sobie! [emoji23][emoji23][emoji23]Też żałuję, że je przeczytałam. Banda imbecyli. Trzeba mieć IQ niższe od kury, żeby snuć takie teorie.
Przy takim wyniku 2,2 bierzesz leki ? Ja mam 2,4 i jeden lekarz twierdzi że norma za to.gin twierdzi że norma to 1,6 i teraz nie wiem co mam myślećKochane, właśnie przeżyłam szok życia moja Pani Doktor wysłała mnie do endokrynologa, bo moje tsh zatrzymało się na 2.20 i nie chce spaść, jestem po wizycie, okazało się, że od urodzenia nie mam lewego płata tarczycy taka wyjątkowa jestem, że w karierze 60-letniego lekarza trzeci taki przypadek
Przy takim wyniku 2,2 bierzesz leki ? Ja mam 2,4 i jeden lekarz twierdzi że norma za to.gin twierdzi że norma to 1,6 i teraz nie wiem co mam myśleć
@anetka303 - to są komentarze prymitywnych ludzi , nie warto się przejmowaćKomentarze do tekstu posiekaly mój mózg tak drobno, ze pewnie tydzień minie zanim dojdę do siebie
Z cola lodem i cytryna albo ze spritem i cytryna. A kto mocno lubi to pije i samoMurawcia kupiłam sobie tą whisky tylko z czym to sie pije. Jutro się urżnę uf a ty działaj w tym Zakopcu