reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Murawa - a Ty o jakiej porze mniej więcej będziesz przed Kraków przejeżdżać??!! Bo ja z racji jutrzejszej wizyty mam wolne... więęęęec??? :D Może by tak z @chlopkers po lodziku?? (@chlopkers najwyżej będziesz patrzeć, chyba, że lepiej się już czujesz?) :)
Kurdeee laski mam jutro wieczorem joge... aaaaaa!! Z pracy wracam ok 17. A o ktorej sie widzicie?? [emoji6]

No to może faktycznie jak nie było ciąży to niższy poziom jest ok :) Ja byłam po cb i poronieniu.

Beta pikna, ale już nie łaź bo zaraz będziesz sraczkowac że za wolno przyrasta, jak zwolni :D
Jeszcze w piatek razem z progesteronem i estradiolem przed sobotnia wizyta ;) choc bety moglabym nie robic ale nie wiem czy sie powstrzymam ;)

Ty już nie łaź do tej pracy tyle! Weź sobie uż jutro :rofl2:
Hahaha no musze jechac.. mam w cholere zaleglosci do ogarniecia (dzis np przyjechalam do pracy na 13 zamiast na 10 bo mialam mega poslizg z wizyta usg w krakowie).. trzeba sie odgrzebac bo nie bedzie mnie napewno przez dwa kolejne tygodnie. A moze sie uda ze poltora roku [emoji16] [emoji6]

nawiewaj z tej roboty -ja Oświęcim mam zaplanowany na 18.06 :D
Murawka, jak dacie rade to wygospodarujcie sobie dzien caly na Zator i Energylandie [emoji16] [emoji16] [emoji16] to na trasie Skawina-Oswiecim [emoji4] jezdze obok tego codziennie i slysze przez otwarte okna jak ludzie tam krzycza na tych rollercoasterach [emoji28]

reklama
Murawka, jak dacie rade to wygospodarujcie sobie dzien caly na Zator i Energylandie [emoji16] [emoji16] [emoji16] to na trasie Skawina-Oswiecim [emoji4] jezdze obok tego codziennie i slysze przez otwarte okna jak ludzie tam krzycza na tych rollercoasterach [emoji28]

POwiem Ci ,że będzie ciężko ---to tylko 5 dni...dla mnie najważniejsze to Oświęcim-marzę od dawna :)
No a ASIK - jak się uda to dodatkowy suuuuuuuuuuuuuuper bonus :D:D:D:happy2::happy2::happy2:

Do góry