Ty mnie lepiej adres dokładnie Kobito podaj-co bym se mogła w nawigację wbić Juuuupii!!! juz sie cieszęTyyy! No czadzik normalnie! Ja mam wizytę zarusieńko po południu więc może ok 14tej będę wracać, więc umawiamy się w Skawinie - rzut beretem od zjazdu z A4
reklama
chlopkers
Fanka BB :)
Kurdeee laski mam jutro wieczorem joge... aaaaaa!! Z pracy wracam ok 17. A o ktorej sie widzicie?? [emoji6]@Murawa - a Ty o jakiej porze mniej więcej będziesz przed Kraków przejeżdżać??!! Bo ja z racji jutrzejszej wizyty mam wolne... więęęęec??? Może by tak z @chlopkers po lodziku?? (@chlopkers najwyżej będziesz patrzeć, chyba, że lepiej się już czujesz?)
gosia321
Jeszcze w piatek razem z progesteronem i estradiolem przed sobotnia wizyta choc bety moglabym nie robic ale nie wiem czy sie powstrzymamNo to może faktycznie jak nie było ciąży to niższy poziom jest ok Ja byłam po cb i poronieniu.
Beta pikna, ale już nie łaź bo zaraz będziesz sraczkowac że za wolno przyrasta, jak zwolni
chlopkers
Kurcze to ja bede jeszcze w robocie w Oswiecimiu [emoji52] [emoji52] buuuNA LODZIKA ZAWSZE CHĘTNIE-A WIESZ ,ŻE MYSLAŁAM o tych lodach ,bo tyle gadacie noo ja myślę ,że gdzieś tak koło 14-15 sta jestem za! Szykuj się na przytualsy!!!
dżoasia
Ty już nie łaź do tej pracy tyle! Weź sobie uż jutroKurdeee laski mam jutro wieczorem joge... aaaaaa!! Z pracy wracam ok 17. A o ktorej sie widzicie?? [emoji6]
Kurdeee laski mam jutro wieczorem joge... aaaaaa!! Z pracy wracam ok 17. A o ktorej sie widzicie?? [emoji6]
Ty Kobito-joga lub My-wybór jest oczywisty
nawiewaj z tej roboty -ja Oświęcim mam zaplanowany na 18.06Kurcze to ja bede jeszcze w robocie w Oswiecimiu [emoji52] [emoji52] buuu
chlopkers
Hahaha no musze jechac.. mam w cholere zaleglosci do ogarniecia (dzis np przyjechalam do pracy na 13 zamiast na 10 bo mialam mega poslizg z wizyta usg w krakowie).. trzeba sie odgrzebac bo nie bedzie mnie napewno przez dwa kolejne tygodnie. A moze sie uda ze poltora roku [emoji16] [emoji6]Ty już nie łaź do tej pracy tyle! Weź sobie uż jutro
chlopkers
Murawka, jak dacie rade to wygospodarujcie sobie dzien caly na Zator i Energylandie [emoji16] [emoji16] [emoji16] to na trasie Skawina-Oswiecim [emoji4] jezdze obok tego codziennie i slysze przez otwarte okna jak ludzie tam krzycza na tych rollercoasterach [emoji28]nawiewaj z tej roboty -ja Oświęcim mam zaplanowany na 18.06
reklama
Murawka, jak dacie rade to wygospodarujcie sobie dzien caly na Zator i Energylandie [emoji16] [emoji16] [emoji16] to na trasie Skawina-Oswiecim [emoji4] jezdze obok tego codziennie i slysze przez otwarte okna jak ludzie tam krzycza na tych rollercoasterach [emoji28]
POwiem Ci ,że będzie ciężko ---to tylko 5 dni...dla mnie najważniejsze to Oświęcim-marzę od dawna
No a ASIK - jak się uda to dodatkowy suuuuuuuuuuuuuuper bonus
Podziel się: