reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Także u nas po wizycie wszystko ok. Dziewczęta rosną jak na drożdżach. Jedna 2053 g druga 1993 g także waga jak w pojedyńczej ciąży:-)) dziękuję za pamięć i informuję że w lipcu zwalniamy brzuch :-))
@dżoasia chętnie przekażę;-*
Super [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] buziaki od forumowych ciotek dla dziewczynek [emoji8] [emoji8] nie dosc, ze blizniaki, to jeszcze dziewczynki, normalnie brzmi jak marzenie [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

@Murawa - a Ty o jakiej porze mniej więcej będziesz przed Kraków przejeżdżać??!! :D Bo ja z racji jutrzejszej wizyty mam wolne... więęęęec??? :D Może by tak z @chlopkers po lodziku?? :D (@chlopkers najwyżej będziesz patrzeć, chyba, że lepiej się już czujesz?) :)

NA LODZIKA ZAWSZE CHĘTNIE-A WIESZ ,ŻE MYSLAŁAM:D:D:D o tych lodach ,bo tyle gadacie:p:p:p noo ja myślę ,że gdzieś tak koło 14-15 sta :) jestem za! Szykuj się na przytualsy!!!

reklama
NA LODZIKA ZAWSZE CHĘTNIE-A WIESZ ,ŻE MYSLAŁAM:D:D:D o tych lodach ,bo tyle gadacie:p:p:p noo ja myślę ,że gdzieś tak koło 14-15 sta :) jestem za! Szykuj się na przytualsy!!!
Tyyy! No czadzik normalnie! Ja mam wizytę zarusieńko po południu więc może ok 14tej będę wracać, więc umawiamy się w Skawinie - rzut beretem od zjazdu z A4 :D

Do góry