reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
oooo super!!! mój Małż już zaciesza-oczywiście na Portobello nie na Oświecim...achhh za kogo ja wyszła...totalne rozjechanie:o:o:o
Hahaha Murawka ja mam podobnie z jedzeniem [emoji4] Za dobrym stekiem, wloska pizza albo owocami morza, jestem gotowa jechac kilkadziesiat km [emoji16] A skoro Wy juz bedziecie na miejscu, to lepiej zjesc dobrze niz kiepsko [emoji6] w ogole, smieszna rzecz, ale w Oswiecimiu i okolicach jest kilka miejscowek ze swietnym jedzeniem [emoji4] wygogluj sobie czy bedziecie miec jakkolwiek po drodze Molo Resort w Osieku. Tam to dopiero miejscowka[emoji7] Przepieknie a w miejscu, gdzie maja kregielnie - w Altermolo sa super burgery i wloskie pizze [emoji4] tam tez szefem baru jest gostek, ktory wygral jakis program dla barmanow.

Hahaha Murawka ja mam podobnie z jedzeniem [emoji4] Za dobrym stekiem, wloska pizza albo owocami morza, jestem gotowa jechac kilkadziesiat km [emoji16] A skoro Wy juz bedziecie na miejscu, to lepiej zjesc dobrze niz kiepsko [emoji6] w ogole, smieszna rzecz, ale w Oswiecimiu i okolicach jest kilka miejscowek ze swietnym jedzeniem [emoji4] wygogluj sobie czy bedziecie miec jakkolwiek po drodze Molo Resort w Osieku. Tam to dopiero miejscowka[emoji7] Przepieknie a w miejscu, gdzie maja kregielnie - w Altermolo sa super burgery i wloskie pizze [emoji4] tam tez szefem baru jest gostek, ktory wygral jakis program dla barmanow.

dziękuję-wszystko zapisane:-p;-) ;)

Kochana uwierzysz ze na ktorejs wizycie przed trasferem jak mialam probe zalozenia cewnika na sucho, bez wypelnionego pecherza to az krzyknelam z bolu.. a transfer na pelnym pecherzu i nic nie bolalo. Moze dla ludkow o nakiejs dziwnej budowie (jak ja) zalecaja zeby miec pelen? Tak na wszelki wypadek [emoji4]
Jak jest macica w tylozgieciu jak mam ja to trudniej zalozyc ti coś ale wole to niż obawe przed posikaniem sie:laugh2:

reklama
Murawka, jak dacie rade to wygospodarujcie sobie dzien caly na Zator i Energylandie [emoji16] [emoji16] [emoji16] to na trasie Skawina-Oswiecim [emoji4] jezdze obok tego codziennie i slysze przez otwarte okna jak ludzie tam krzycza na tych rollercoasterach [emoji28]
Tam jest mega!!! Wejsciowka droga ale warto i jak cos to lekkie śniadanie przed tym i odradzam astec swing. Ja se pojadlam kielbasy i ten astec byl 3 w kolejce u mnie. Obawialam sie ze bedzie trzeba wracac do domu. Mężowi kazalam.szaleć a mi gdzes po poltorej godziny przeszlo ale to na prawde odradzam

Do góry