Dziewczyny, mam objawy jakbym miała dostać okres!!!!! Wiem,że nie mam już na to wpływu ale tak chciałam to z siebie wydusić...a jestem 4 dpt...
4dpt to za wcześnie by cokolwiek wiedzieć-cierpliwości! TRZYMAM kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, mam objawy jakbym miała dostać okres!!!!! Wiem,że nie mam już na to wpływu ale tak chciałam to z siebie wydusić...a jestem 4 dpt...
Hahaha Murawka ja mam podobnie z jedzeniem [emoji4] Za dobrym stekiem, wloska pizza albo owocami morza, jestem gotowa jechac kilkadziesiat km [emoji16] A skoro Wy juz bedziecie na miejscu, to lepiej zjesc dobrze niz kiepsko [emoji6] w ogole, smieszna rzecz, ale w Oswiecimiu i okolicach jest kilka miejscowek ze swietnym jedzeniem [emoji4] wygogluj sobie czy bedziecie miec jakkolwiek po drodze Molo Resort w Osieku. Tam to dopiero miejscowka[emoji7] Przepieknie a w miejscu, gdzie maja kregielnie - w Altermolo sa super burgery i wloskie pizze [emoji4] tam tez szefem baru jest gostek, ktory wygral jakis program dla barmanow.oooo super!!! mój Małż już zaciesza-oczywiście na Portobello nie na Oświecim...achhh za kogo ja wyszła...totalne rozjechanie
Ujrzysz ujrzysz kochana :*Ale cudnie. Czy ja też juz niedługo ujrzę taką betę? Gosia, będą bliźniaki. [emoji173][emoji173]
Hahaha Murawka ja mam podobnie z jedzeniem [emoji4] Za dobrym stekiem, wloska pizza albo owocami morza, jestem gotowa jechac kilkadziesiat km [emoji16] A skoro Wy juz bedziecie na miejscu, to lepiej zjesc dobrze niz kiepsko [emoji6] w ogole, smieszna rzecz, ale w Oswiecimiu i okolicach jest kilka miejscowek ze swietnym jedzeniem [emoji4] wygogluj sobie czy bedziecie miec jakkolwiek po drodze Molo Resort w Osieku. Tam to dopiero miejscowka[emoji7] Przepieknie a w miejscu, gdzie maja kregielnie - w Altermolo sa super burgery i wloskie pizze [emoji4] tam tez szefem baru jest gostek, ktory wygral jakis program dla barmanow.
Spokojnie, ja mam tak od początku do dziś, a pierwsza bete mam wysoka. Weź nospe i nic się nie stresujDziewczyny, mam objawy jakbym miała dostać okres!!!!! Wiem,że nie mam już na to wpływu ale tak chciałam to z siebie wydusić...a jestem 4 dpt...
Jak jest macica w tylozgieciu jak mam ja to trudniej zalozyc ti coś ale wole to niż obawe przed posikaniem sieKochana uwierzysz ze na ktorejs wizycie przed trasferem jak mialam probe zalozenia cewnika na sucho, bez wypelnionego pecherza to az krzyknelam z bolu.. a transfer na pelnym pecherzu i nic nie bolalo. Moze dla ludkow o nakiejs dziwnej budowie (jak ja) zalecaja zeby miec pelen? Tak na wszelki wypadek [emoji4]
To chyba takie w miarę ok uczucie z tego co sie orientuje. Też tak czułam. Co chwile latałam patrzeć czy nie ma ale na szczęście nie przyszedłDziewczyny, mam objawy jakbym miała dostać okres!!!!! Wiem,że nie mam już na to wpływu ale tak chciałam to z siebie wydusić...a jestem 4 dpt...
Jakby cos, to pisz. Moze lepiej na priv, zeby juz wiecej nie spamowac forum [emoji4]dziękuję-wszystko zapisane
Hahaha ja nie mialam wyjscia bo u nas kazali z wypelnionym [emoji4] ale po tym jak mnie bolala proba na sucho ti chyba jednak tak wole [emoji16]Jak jest macica w tylozgieciu jak mam ja to trudniej zalozyc ti coś ale wole to niż obawe przed posikaniem sie
Tam jest mega!!! Wejsciowka droga ale warto i jak cos to lekkie śniadanie przed tym i odradzam astec swing. Ja se pojadlam kielbasy i ten astec byl 3 w kolejce u mnie. Obawialam sie ze bedzie trzeba wracac do domu. Mężowi kazalam.szaleć a mi gdzes po poltorej godziny przeszlo ale to na prawde odradzamMurawka, jak dacie rade to wygospodarujcie sobie dzien caly na Zator i Energylandie [emoji16] [emoji16] [emoji16] to na trasie Skawina-Oswiecim [emoji4] jezdze obok tego codziennie i slysze przez otwarte okna jak ludzie tam krzycza na tych rollercoasterach [emoji28]