IgG a nie IgA. Nie ma chyba czegos takiego jak IgA
Okazuje sie ze jest wczoraj robilam i w igg i w iga.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
IgG a nie IgA. Nie ma chyba czegos takiego jak IgA
Hej, mogę oddać komuś wizytę u Paśnika 19.06, godz. 14:20.
@misis188 - kochanienka ja mam IgA napisane , jest coś takiego bo rano robiłamIgG a nie IgA. Nie ma chyba czegos takiego jak IgA
Tak. Pisz :-*Justin ja bym była chętna tylko muszę ustalić z mężem i w pracy. Mogę na priv?
WysłałamTak. Pisz :-*
Na lato polecam biala sangrie - to samo co czerwona tylko zamiast wina - szampan [emoji16]W lecie to pyszna Sangria z lodem i owocami mniam, mniam
Piękne masz dzieciaczki :* A do tego psinka! Super!Każdej, ale to każdej życzę takich cudów. Te 6 miesięcy mimo kolek, zabkowania, płaczu, nieprzespanych nocy to najcudowniejsze pół roku mojego życia. Moje 6 miesięcy SZCZĘŚCIA!!! Zobacz załącznik 866762Zobacz załącznik 866764Zobacz załącznik 866765
Też polecam Gyncentrum Katowice i dr Mercika . A chcesz podejść do in vitro ?Gyncentrum Katowice❤dr Grettka, ew. Mercik lub dr Piekarz-Adamczyk
Kochana jestem w 8mc dzięki nim i dzieki dr GTeż polecam Gyncentrum Katowice i dr Mercika . A chcesz podejść do in vitro ?