Jak u Ciebie po wizycie? Wszystko w porządku?;-)
No właśnie wczoraj miała duzo pracy do pozna i nie dawałam rady doczytać forum do końca. A chciałam dac relacje jak w końcu doczytam, dzięki za pamięć
No wiec dziewczyny wszystko pieknie
maluch ma 13,7 mm już, serducho 173 dudni.(Tydzień temu jak byłam u zwykłego gina gdzie ciąże prowadzę było 8mm i 129 tętno wiec wszystko dobrze jak powinno być) Mam tez kartę ciazy i rozpiskę jak schodzic z leków, zaczynam od dziś, ostatni prolutex dzisiaj biore. A estrofem wczoraj już o jeden mniej. I jestem przeszczęśliwa
@zylwia jeszcze nie zygałam i mam wrażenie ze to mi będzie oszczędzone ale mam czasem mdłości i samolot, szczególnie późnymi popołudniami. Pewnie dlatego ze u mnie po 15 w domu dopiero się ciepło robi wiec o 17 jestem zmęczona nim.
No ciekawe czy po odstawieniu tego prolutexu czekają mnie jakieś plamienia, na razie to tez było mi oszczędzone.
Ps.
@Żywia dodałam wizyte do kalendarza na wczoraj w klinice i na 19 czerwca do gina prowadzącego ciąże. Jak wchodzę w kalendarz to to widze ale nie pokazała się ta wczorajsza wizyta na forum ani tej z 19 dziś nie widać. Tak wiec jak byś mogła ty to dopisać... przepraszam wyrzuty mam ty zmęczona. Staram się zawsze sama wpisywać żeby nie przysparzać ci pracy ale coś nie trybi.
Przepraszam wiem ze szukasz kogoś do prowadzenia kalendarza ale ja chyba jestem ostatnia osoba która się do tego nadaje, przyznaje ze nie jestem w stanie dzień dzień żetelnie wykonywać takiej pracy... przez całe moje życie jak kupuje sobie kalendarz 95% pozostaje pusta bo...kalendarze kompletnie kluca się z moim charakterem, ciagle zapominam wpisywać własnych spraw a co dopiero całe forum.
Tak wiec jeszcze raz przepraszam strasznie ze zawracam pupę, mam wyrzuty ale naprawdę jestem ostatnia osoba która się do tego nadaje.
I jeszcze termin porodu mam 21.01.2019 :***