reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@jasani Kochana nic w nocy się nie wydarzyło ? :D Niunia dalej w brzuszku? :)
@chlopkers Kochana ✊✊ zeby na wizycie było wszystko dobrze i żebyś mogła przytulać swoje maluchy :* ❤
@walczaca o szczescie I Ty chyba dziś idziesz na wizytę ? Daj nam znać jak Twoje księżniczki ❤✊

My też właśnie w drodze na wizytę ❤

MIŁEGO DNIA KOCHANE ! :)

reklama
Dziś miałam I weryfikację estradiol=ok 2300, progesteron= ok 33, bHCG=2,1 dziś jest 11 od ovitrelle a w sobotę miałam transfer ( tj. 3 dni czy 4 dni pp transferze jak to się liczy dziewczyny?)
Beta może być pi ovitrele resztka a może byc początkiem twojej. Za wcześnie by ocenić. A progesteron te 30 to w jakiej jednostce? Bo funkcjonują rownolegle 2 i jedna to 3,14 razy druga

Beta może być pi ovitrele resztka a może byc początkiem twojej. Za wcześnie by ocenić. A progesteron te 30 to w jakiej jednostce? Bo funkcjonują rownolegle 2 i jedna to 3,14 razy druga
Jednostka Progesteron to "ng/ml". W piątek 15.06. Mam nast.weryfikację więc pewnie już będzie widać wóz albo przewóz...co ma być to będzie, już ja niestety nie mam na to wpływu. Najgorsze jest to że nie mam żadnych mrożaków, ale jak to mówicie nie wybiegajmy zbyt w przyszłość.

A.Dziewczyny powiedzcie mi proszę kiedy w razie co mogę dostać @ bo mam teraz taki ból brzucha czasami jakbym miała przyjść, ale jak biorę lutka i dopochwowo i pod język to może przyjść. Czy po odstawieniu dopiero?

Jak u Ciebie po wizycie? Wszystko w porządku?;-)
No właśnie wczoraj miała duzo pracy do pozna i nie dawałam rady doczytać forum do końca. A chciałam dac relacje jak w końcu doczytam, dzięki za pamięć :)

No wiec dziewczyny wszystko pieknie :) maluch ma 13,7 mm już, serducho 173 dudni.(Tydzień temu jak byłam u zwykłego gina gdzie ciąże prowadzę było 8mm i 129 tętno wiec wszystko dobrze jak powinno być) Mam tez kartę ciazy i rozpiskę jak schodzic z leków, zaczynam od dziś, ostatni prolutex dzisiaj biore. A estrofem wczoraj już o jeden mniej. I jestem przeszczęśliwa :) :) :)

@zylwia jeszcze nie zygałam i mam wrażenie ze to mi będzie oszczędzone ale mam czasem mdłości i samolot, szczególnie późnymi popołudniami. Pewnie dlatego ze u mnie po 15 w domu dopiero się ciepło robi wiec o 17 jestem zmęczona nim.

No ciekawe czy po odstawieniu tego prolutexu czekają mnie jakieś plamienia, na razie to tez było mi oszczędzone.

Ps.
@Żywia dodałam wizyte do kalendarza na wczoraj w klinice i na 19 czerwca do gina prowadzącego ciąże. Jak wchodzę w kalendarz to to widze ale nie pokazała się ta wczorajsza wizyta na forum ani tej z 19 dziś nie widać. Tak wiec jak byś mogła ty to dopisać... przepraszam wyrzuty mam ty zmęczona. Staram się zawsze sama wpisywać żeby nie przysparzać ci pracy ale coś nie trybi.

Przepraszam wiem ze szukasz kogoś do prowadzenia kalendarza ale ja chyba jestem ostatnia osoba która się do tego nadaje, przyznaje ze nie jestem w stanie dzień dzień żetelnie wykonywać takiej pracy... przez całe moje życie jak kupuje sobie kalendarz 95% pozostaje pusta bo...kalendarze kompletnie kluca się z moim charakterem, ciagle zapominam wpisywać własnych spraw a co dopiero całe forum.
Tak wiec jeszcze raz przepraszam strasznie ze zawracam pupę, mam wyrzuty ale naprawdę jestem ostatnia osoba która się do tego nadaje.

I jeszcze termin porodu mam 21.01.2019 :***

Jednostka Progesteron to "ng/ml". W piątek 15.06. Mam nast.weryfikację więc pewnie już będzie widać wóz albo przewóz...co ma być to będzie, już ja niestety nie mam na to wpływu. Najgorsze jest to że nie mam żadnych mrożaków, ale jak to mówicie nie wybiegajmy zbyt w przyszłość.

To progesteron masz bardzo ładny. Trzeba wierzyć ze nie będą mrozaczki potrzebne :*

A.Dziewczyny powiedzcie mi proszę kiedy w razie co mogę dostać @ bo mam teraz taki ból brzucha czasami jakbym miała przyjść, ale jak biorę lutka i dopochwowo i pod język to może przyjść. Czy po odstawieniu dopiero?
Różnie. Mi nigdy sama nie przyszła a miałam 5nieudanych transferów.
Ale takie bóle są tez jak dzieje się dobrze we wczesnej ciazy. Są identyczne jak to co się czuje przed okresem... tak wiec trzeba czekac

reklama
Do góry