reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

[QUs1512, post: 16753776, member: 140867"]Tak w Kato :) od jutra zaczynam gonalpeptyl a nastepna wizyte mam 28 i pewnie wlaczy mi juz gonal. W miedzy czasie ma @ przysc. Ide dlugim protokołem. Ja szczegolowe badania mialam robione rok temu jak zaczynalam przygode z inseminacja i sa wazne 2 lata :) teraz tylko mialam zrobic amh, wit d3 i tsh :) ja chodze do dr Grettki :)
od ktorego dnia cyklu bierzesz gonapeptyl?bralas antykoncepcje przed dlugim protokolem?tez jestem u Gretki i musze czasowo sie zorganizowac[/QUOTE]

Dlugi protokół zaczyna sie antykami wybralam ich 20 (czyli 1 tabketka zostala) od 21 dnia cyklu biore gonalpeptyl przez 16 dni bo 28 czer mam wizyte. I zobacze co dalej. A Ty na jakim etapie jestes?

reklama
[QUbiorę gos1512, post: 16757431, member: 140867"]od ktorego dnia cyklu bierzesz gonapeptyl?bralas antykoncepcje przed dlugim protokolem?tez jestem u Gretki i musze czasowo sie zorganizowac[/QUOTE]

Dlugi protokół zaczyna sie antykami wybralam ich 20 (czyli 1 tabketka zostala) od 21 dnia cyklu biore gonalpeptyl przez 16 dni bo 28 czer mam wizyte. I zobacze co dalej. A Ty na jakim etapie jestes?[/QUOTE]
ja czekam na okres i zaczynam antyki. tylko nie wiem czy od 1 czy 2 dc te antyki?jak Ty miałaś?

Chyba, że tym wyłącznikiem jest słynna whisky - tak jak dziewczyny po naturalsach pisały - odpuścić, wyjechać, poimprezować, zapić whisky (żeby nie pamiętać, że się jest w okolicach owu) i za 2 tygodnie przypomnieć sobie, że @ sie spóźnia :D
Ooo to jest jakies wyjscie hehe przeciez tak zazwyczaj koncza sie nastoletnie wpadki. A my tu kuzwa zamiast zapic dobry sex to myslimy uda sie czy nie uda ;)

Apropos alko [emoji16] qrde od tego ciaglego picia wina czerwonego na endo [emoji12] przy poim mthfr, wyszlo mi podwyzszone mcv w morfologii, a naturalsa jak nie bylo tak nie ma [emoji28] czytalam ze to wskaznik u osob uzaleznionych [emoji85]
No wez bez jaj padlam :laugh2: zawsze mam podwyzszone wiec chyba ze mam jakies inne uzaleznienie. Alkoholowe tylko przed transferami :-) :)
Ale whiski kocham jak Murawa :-) :)

reklama
się nie znają!! Ja jak @Murawa też mam mcv w normie, a serio czasem czuję się jak alkoholik :D nie żebym w siebie wlewała jakieś hektolitry alko, ale często wysapana po pracy pierwsze co robię przy tych upałach to otwieram piwo... ja nie wiem jak moje komórki to przetrwają :laugh2:
Kochana beda wesole jajcory a w pomieszaniu z czerwonym eliksirem to juz w ogole ;)

Do góry