reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

[QUs1512, post: 16753776, member: 140867"]Tak w Kato :) od jutra zaczynam gonalpeptyl a nastepna wizyte mam 28 i pewnie wlaczy mi juz gonal. W miedzy czasie ma @ przysc. Ide dlugim protokołem. Ja szczegolowe badania mialam robione rok temu jak zaczynalam przygode z inseminacja i sa wazne 2 lata :) teraz tylko mialam zrobic amh, wit d3 i tsh :) ja chodze do dr Grettki :)
od ktorego dnia cyklu bierzesz gonapeptyl?bralas antykoncepcje przed dlugim protokolem?tez jestem u Gretki i musze czasowo sie zorganizowac[/QUOTE]

Dlugi protokół zaczyna sie antykami wybralam ich 20 (czyli 1 tabketka zostala) od 21 dnia cyklu biore gonalpeptyl przez 16 dni bo 28 czer mam wizyte. I zobacze co dalej. A Ty na jakim etapie jestes?

reklama
[QUbiorę gos1512, post: 16757431, member: 140867"]od ktorego dnia cyklu bierzesz gonapeptyl?bralas antykoncepcje przed dlugim protokolem?tez jestem u Gretki i musze czasowo sie zorganizowac[/QUOTE]

Dlugi protokół zaczyna sie antykami wybralam ich 20 (czyli 1 tabketka zostala) od 21 dnia cyklu biore gonalpeptyl przez 16 dni bo 28 czer mam wizyte. I zobacze co dalej. A Ty na jakim etapie jestes?[/QUOTE]
ja czekam na okres i zaczynam antyki. tylko nie wiem czy od 1 czy 2 dc te antyki?jak Ty miałaś?

Chyba, że tym wyłącznikiem jest słynna whisky - tak jak dziewczyny po naturalsach pisały - odpuścić, wyjechać, poimprezować, zapić whisky (żeby nie pamiętać, że się jest w okolicach owu) i za 2 tygodnie przypomnieć sobie, że @ sie spóźnia :D
Ooo to jest jakies wyjscie hehe przeciez tak zazwyczaj koncza sie nastoletnie wpadki. A my tu kuzwa zamiast zapic dobry sex to myslimy uda sie czy nie uda ;)

Apropos alko [emoji16] qrde od tego ciaglego picia wina czerwonego na endo [emoji12] przy poim mthfr, wyszlo mi podwyzszone mcv w morfologii, a naturalsa jak nie bylo tak nie ma [emoji28] czytalam ze to wskaznik u osob uzaleznionych [emoji85]
No wez bez jaj padlam :laugh2: zawsze mam podwyzszone wiec chyba ze mam jakies inne uzaleznienie. Alkoholowe tylko przed transferami :-) :)
Ale whiski kocham jak Murawa :-) :)

reklama
się nie znają!! Ja jak @Murawa też mam mcv w normie, a serio czasem czuję się jak alkoholik :D nie żebym w siebie wlewała jakieś hektolitry alko, ale często wysapana po pracy pierwsze co robię przy tych upałach to otwieram piwo... ja nie wiem jak moje komórki to przetrwają :laugh2:
Kochana beda wesole jajcory a w pomieszaniu z czerwonym eliksirem to juz w ogole ;)

Do góry