reklama
chlopkers
Fanka BB :)
Mow mi tak jeszcze to Cie odwiedze na tym Pomorzu [emoji12]ajjj kochana - no ja by chciała na okrągło-ale trza się pilnowaćSerio=dla mnie napój bogów
dżoasia
haha trzeba zgrać okresy i umówić się na jakąś orgię wszystko zostanie w rodzinie a my będziemy się cieszyć z cudownych naturalsówKurde laski ja tez kocham whiskey [emoji1] to co? Po udanych szczesliwych porodach i zakonczonym karmieniu umawiamy sie? [emoji4]
chlopkers
Ahahahahahahahahahahahahahhajahajah[emoji28] [emoji28] [emoji28]haha trzeba zgrać okresy i umówić się na jakąś orgię wszystko zostanie w rodzinie a my będziemy się cieszyć z cudownych naturalsów
dżoasia
tylko że mi czerwony eliksir smakuje w zimie (i czekolada) a teraz to tylko zimne piweczko i loooodyKochana beda wesole jajcory a w pomieszaniu z czerwonym eliksirem to juz w ogole
dżoasia
Tylko albo aż jeden :* Trzymamy kciuki za siłacza!Dziewczyny wreszcie nie wytrzymałam i sama zadzwoniłam. Okazało się że mieli zaraz do mnie zadzwonić. Przetrwał tylko jeden. Z jednej strony się cieszę, bo bałam się że nic już z tego nie będzie, a z drugiej to tylko jeden.
Mow mi tak jeszcze to Cie odwiedze na tym Pomorzu [emoji12]
Zapraszam-kiedy tylko masz ochotę
dżoasia
Murawka a potem będziemy się przytulać jak w APC?Stawiam się ja-Murawa !!!
Tam byłam na trzeżwo-po pijaku jestem jeszce bardziej niebezpiecznaMurawka a potem będziemy się przytulać jak w APC?
reklama
dżoasia
OŁJEEEEE! Lubię to!!!Tam byłam na trzeżwo-po pijaku jestem jeszce bardziej niebezpieczna
Podziel się: