redferrari
Fanka BB :)
coś się zmieniło z płcią?Dziewczyny test NIFTY nie może się mylić jeżeli chodzi o płeć prawda ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
coś się zmieniło z płcią?Dziewczyny test NIFTY nie może się mylić jeżeli chodzi o płeć prawda ?
@zylwia ja tam się nie znam , ale koleżanka osatnio miala tak ze 2 lekarzy i każdy co innego co do płci mówił- smiejemy się , ze tak czy siak wiadomo co bedzie: albo chłopiec albo dziewczynka A co u Ciebie nify co innego i usg co innego ?Dziewczyny test NIFTY nie może się mylić jeżeli chodzi o płeć prawda ?
Dziewczyny Moje Drogie,może któraś będzie się orientowała jak to wygląda. Właśnie dzisiaj się dowiedzieliśmy,że likwidują oddział naszej firmy w Polsce i z początekiem grudnia wygasają nasze umowy (miałam na czas nieokreślony). Mieliśmy mieć podejśc
Mam identyczna prawie sytuacje. Jestem na etapie dowiadywania sie co i jak.Dziewczyny Moje Drogie,może któraś będzie się orientowała jak to wygląda. Właśnie dzisiaj się dowiedzieliśmy,że likwidują oddział naszej firmy w Polsce i z początekiem grudnia wygasają nasze umowy (miałam na czas nieokreślony). Mieliśmy mieć podejście do crio w lipcu,ale nie wiem co w tym wypadku. Jeśli zajdę hipotetecznie w ciążę,a firma przestanie istnieć w grudniu...Ja piernicze,zawsze coś,nie mogłam się tego crio doczekać,a teraz nie wiem czy wszystko się znów nie przedłuży dopóki nie znajdę nowej pracy.
Myslami jestesmy z Toba i Twoimi maluszkami [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji110] [emoji110]Hej Dziewczyny, ja już po transferze. Czekam pod gabinetem jeszcze na wizytę. Jestem ciekawa jakie były te moje zarodeczki po rozmrożeniu. Moje ostatnie Rybeczki, oby zostały już ze mną. [emoji7][emoji7][emoji7] najlepiej obydwa.
Nawet nie wiesz jak sie tu wszystkie cieszymy z tych Twoich bet Gosiu [emoji173] [emoji173] [emoji173]Beta 14dpt 1448.0 cudzie trwaj [emoji173][emoji173]
Bardzo mi przykro [emoji20] [emoji20] [emoji20] przytulan mocnoOdebrałam wynik bety. <1.2.
Jestem załamana. Cała procedura do niczego. Zero mrozaczkow. Wszystko trzeba zaczynać od nowa. Nie wiem czy znajdę na to siłę.
Dziekuje bardzo za cieple slowa i wsparcie. A gdzie byłaś i na jaka klinikę zmieniłaś?@Jodzia kobieto jaka popsuta , nie wolno Ci tak nawet myśleć - do dooopy nakope za takie gadanie. Z takim amh - będziesz w ciazy !!!! Moje zdanie - jedź do Pasikonia - my tak zrobilismy po 1 nieudanym : zmiana kliniki i Pasikonik. Też nigdy w ciazy nie bylam - ale będę !!!! I Ty też bedziesz !!!! I Wszystkie będziemy !!!!!
Super moja była podobna,zaglądam tu rzadko wiem ze długo starasz się o dzieciątko i w końcu wyszło za tym nastym razem i się udało. 3 mam kciuki i na pewno jest dobrze tylko żeby teraz szybko zleciało i żebyś tuliła maleństwo/maleństwa za te 8 miesięcy. Mi się udało za pierwszym razem i mój syn za 5 dni kończy 3 miesiące, jedni mają szczęście szybciej ,inni troszkę pozniej. Tylko się cieszyćBeta 14dpt 1448.0 cudzie trwaj ❤❤