reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wlasnie bardzo chcialabym sie z nimi zaprzyjaznic, ale jak tam u nich jestem i ktorys do mnie podchodzi, to sie troche boje. To sa duuuze zwierzeta i z bliska wzbudzaja respekt [emoji6] teraz tez lepiej sie nie zblizac bo maja mlode. Ale fakt, sa przepiekne [emoji7]
Bedziesz mieszkala to sasiadka z kazdym cie zaprzyjazni;)

Ostatnia edycja:
reklama
Przy wczorajszych zakupach nie moglam sie powstrzymac zeby nie kupic no to sobie siknelam z ranca ;) zeby zobaczyc jak ciemnieje ;)
20180610_051203.jpg

Załączniki

• 20180610_051203.jpg
    20180610_051203.jpg
    946,5 KB · Wyświetleń: 498
Przy wczorajszych zakupach nie moglam sie powstrzymac zeby nie kupic no to sobie siknelam z ranca ;) zeby zobaczyc jak ciemnieje ;) Zobacz załącznik 865763
Gosiu, w końcu jesteś w ciąży!!!! Gratuluję, kochana, od całego serca [emoji8] Czekalam na tą chwilę [emoji5] Mam nadzieję, że niebawem dołączysz do nas na ciężarówkach [emoji4]

Iskra, to Ty też wrzucaj jakieś "przed" i "po" :)

Nie ma co wrzucać. Przez 3 lata życia we 2 zrobiliśmy w wolnych pokojach takie burdelniki, że teraz nie ma gdzie pokoju dla dziecka zrobić:szok: Zdjecie po chyba musiałoby przedstawiać stertę śmieci przed domem:-D bo nie mamy innego pomysłu gdzie to upchnąć:rofl2:

Najprościej z Dworca Centralnego to chyba będzie wsiąść w autobus 504, który zatrzymuje się na pętli tuż przy wyjściu z dworca. Pod samą klinikę nie dojeżdża, ale z przystanku nie jest strasznie daleko, można sobie spacerek zrobić:)
W sumie nie pomyslalam o niej. Instalowalam x czasu temu i uzylam moze 2 razy od tamtej pory. Jakos ogarne [emoji4]
na mapach googla tez swietnie działa komunikacja miejska, możesz wyznaczyć trasę i zaznaczyć ze komunikacja.

Druga opcja - ale to jak by były godziny szczytu albo upał - metrem do „metro Wilanowska” a potem 4 przystanki tylko pod sama klinikę 709, 739 (wysiadasz na Grabów - to jest chyba na rzadanie wiec trzeba nacisnąć guzik).

reklama
Jest bardzo urokliwie, taka prawdziwa wioska [emoji16] patrz jakich mamy super sasiadow [emoji6] Zobacz załącznik 865722
Marzenie! :) Piekny domek i fajna okolica.
My w Krakowie zaprzestalismy marzyc o domku, ze wzgledu na ceny jakie wolaja. Chyba trzeba by bylo okrasc nie jeden bank :D Poza Krakowem znow nie bardzo ze wzgledu na dojazd. Ja narazie nie mam samochodu a drugie auto to wydatek, na ktory nas na razie nie stac.
Ale okolica naprawde piekna. Dla dziecka idealnie. Oj, jak bedziesz miala fajnje :)

Do góry