Na pewno trafisz. Nie zapomnij kupić biletuDziekuje [emoji4] teraz to juz musze trafic [emoji5]
reklama
chlopkers
Fanka BB :)
Hahaha postaram sie [emoji16] [emoji16] [emoji16]Na pewno trafisz. Nie zapomnij kupić biletu
dżoasia
Kasia, jak masz apke jakdojade to cie pokieruje w sumie jak sprawdzilam, to wyznacza dokladnie ta sama trase o ktorej pisze @risingsun, ale masz tam tez dokladna mapke itp wiec na pewno sie nie zgubiszDziekuje [emoji4] teraz to juz musze trafic [emoji5]
chlopkers
W sumie nie pomyslalam o niej. Instalowalam x czasu temu i uzylam moze 2 razy od tamtej pory. Jakos ogarne [emoji4]Kasia, jak masz apke jakdojade to cie pokieruje w sumie jak sprawdzilam, to wyznacza dokladnie ta sama trase o ktorej pisze @risingsun, ale masz tam tez dokladna mapke itp wiec na pewno sie nie zgubisz
Gosia892
Cudny widok [emoji7] [emoji7] [emoji7]Już się chwale
Maluch spał i nie miał ochoty na współpracę
Wszystko wygląda dobrze, czekamy teraz na wyniki Pappa Zobacz załącznik 865519
Dla tych które zastanawiają się nad Ciechocinkiem
Dzieło dr M.
Margit2018
Chlopkers wpisz w internet novum nasz bocian i tam jest opis najprostszej trasy. Z dworca kup bile całodzienny za 15 zl na dworcu idziesz do metra jedziesz w kierunku ursynowa wysiadasz na przystanku wilanowska idziesz w prawo schodami pozniej tak jak ludzie idą, wsiadasz do autobusu i wysiadsz pod samą kliniką na ul. Bocianiej.Dziekuje [emoji4] teraz to juz musze trafic [emoji5]
Margit2018
Autobus 709 lub 727 i wysiadasz przystanek Grabów później w prawo na przejscie dla pieszych i widzisz klinikę. BuziakiChlopkers wpisz w internet novum nasz bocian i tam jest opis najprostszej trasy. Z dworca kup bile całodzienny za 15 zl na dworcu idziesz do metra jedziesz w kierunku ursynowa wysiadasz na przystanku wilanowska idziesz w prawo schodami pozniej tak jak ludzie idą, wsiadasz do autobusu i wysiadsz pod samą kliniką na ul. Bocianiej.
chlopkers
Dziekuje [emoji5]Autobus 709 lub 727 i wysiadasz przystanek Grabów później w prawo na przejscie dla pieszych i widzisz klinikę. Buziaki
I zycze dobrej nocy [emoji8]
Margit2018
Tobie również miłej nocyDziekuje [emoji5]
I zycze dobrej nocy [emoji8]
reklama
misis188
Ja mam aplikacje w telefonie tinyscaner czy jakos tak, robie scan zdjecia i nie ma poten problemu. Nie krzyczalo ni to jak wrzucalan zdjęcia przez aplikacje ale z niej nie korzystam bo jakos mi nie siedzoBardzo chetnie, ale kurcze kiedys probowalam tu wstawic jakies zdj i mi wyskakiwala inf, ze za duzy rozmiar zdj [emoji52] ogarniala ktoras z Was moze kiedykolwiek taki forumowy problem techniczny? Wstyd sie przyznac, ale mega nieogarnieta jestem w nowych technologiach jestem [emoji16]
Podziel się: