gosia321
Fanka BB :)
20 zlDziewczyny ile płacicie za beta HCG?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
20 zlDziewczyny ile płacicie za beta HCG?
Ja mam dzisiaj podgladanie jajek Zaraz wchodze do gabinetu Dzis 10 dcDziś brak wizyt w kalendarzu
MIŁEGO DNIA KOCHANE! [emoji173]
W zaleznosci od miejsca widzę że bardzo zroznicowane ceny sa. Ja wlasnie w synevo w Gorzowie mam tanio bo tak jak pisalam wczesniej 25,60zl.30-50 zależy gdzie. Ostatnio robię w diagnostyce w głównym laboratorium przy szpitalu z dopłata na cito to jskies 40. Najdrożej w Synevo bezpośrednio, Novum i Medicover
Przeprowadzam się do Twojego miasta. Ja płacę 40-50 zł w zależności od labu.20 zl
Ktoś tu się chyba nie wyspał i jeszcze słabo widziDziś brak wizyt w kalendarzu
MIŁEGO DNIA KOCHANE! ❤
Osz Ty a Maz byl w domu?Ja już go miałam tydzień temu w niedziele w nocy
Mi czopki zawsze pomagaja. Skad, to jest bez recepty. 10 minut i pi problemieA te czopki bez recepty? Bo chyba potrzebuje cos mocniejszego ech.
Oj to kochana cudownych widoków❤❤Ktoś tu się chyba nie wyspał i jeszcze słabo widzi
Ja mam kochana prenatalne
Nie mam na cito. Wczoraj robiłam 40 dziś robiłam 45. To samo laboratorium [emoji55]
Ja jezdze do szpitalnego labu dlatego takie ceny. Za pilne nie doplacam i wynik po 2-3 hPrzeprowadzam się do Twojego miasta. Ja płacę 40-50 zł w zależności od labu.