reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Osz Ty:) a Maz byl w domu?:laugh2:
Nie ja do mamy jeździłam zawsze na intralipid. Byłam z panem umówiona na 7 rano ale że u mnie to leci ponad 4h (P. zleca rozpuszczanie w pół litra, widziałam ze ty mialas w 250) to zadzwoniłam ze jak by przejeżdżał w okolic6 na jakieś zlecenie to nocuje. I podjechał o 22. Na moto :)
Pogadaliśmy sobie o motocyklowych wyprawach i aparatach ortodontycznych ;)

Serio? O, to super. Mi ginekolog mówił ze na bliźniaki to sie prawie zawsze rodzą miesiąc szybciej

to chyba zależy od ciąży. Nie ma na to reguły. Jak leżałam w szpitalu w pierwszej ciąży to leżała ze mną Pani z bliźniakami i już była w 38 tc. Bliźniakom się nie śpieszyło a ona się śmiała, że czekają aż lekarz prowadzący wróci z urlopu. I jak z nią leżałam przez kilka dni to nic się nie działo co zwiastowałoby że zacznie rodzić.
A miesiąc temu rodziła kuzynka bliźniaki i faktycznie przyszły o miesiąc przed czasem.
Także mi się wydaje, że to tak jak z normalną ciążą. Ja też urodziłam miesiąc wcześniej i nikt się nie spodziewał :)

to chyba zależy od ciąży. Nie ma na to reguły. Jak leżałam w szpitalu w pierwszej ciąży to leżała ze mną Pani z bliźniakami i już była w 38 tc. Bliźniakom się nie śpieszyło a ona się śmiała, że czekają aż lekarz prowadzący wróci z urlopu. I jak z nią leżałam przez kilka dni to nic się nie działo co zwiastowałoby że zacznie rodzić.
A miesiąc temu rodziła kuzynka bliźniaki i faktycznie przyszły o miesiąc przed czasem.
Także mi się wydaje, że to tak jak z normalną ciążą. Ja też urodziłam miesiąc wcześniej i nikt się nie spodziewał :)

Ciekawe kiedy moje zdąży wystartować. Termin mam na 21 albo 24 styczeń w zależności czy z usg czy z terminu transferu patrzec. A już zaczelismy malucha nazywać Koziołkiem (koziorożec). A tu patrzę w kalendarz - koziorożce do 19 stycznia a potem już wodniki :D

A tu mąż już z przyzwyczajenia na dzień dobry nam mówi „dzień dobry Agusia, dzień dobry Koziołek”
Jak m8 słabo albo nie dobrze to mówi Koziołek nie fikaj ;)

reklama
Do góry